Originale Dermalogica-produkter kan købes:

- Hos en lang række autoriserede Dermalogica-kosmetologer i hele landet. Find nærmeste forhandler her.

- I følgende webshops; dermalogica.dk, billigvoks.dk, magasin.dk og nicehair.dk

Produkter købt hos en u-autoriseret forhandler:

- Kan være kopi-produkter.

- Kan være originale produkter, der er distribueret uden om de officielle kanaler, og derfor oftest er blevet håndteret forkert.

- Kan, selv hvis det er originale produkter, have nedsat virkning, da hudpleje-produkter er følsomme overfor eksempelvis temperaturudsving, og tager skade af forkert håndtering, ved transport eller opbevaring.

- Kan være for gamle produkter, der er ompakket i ny emballage.

- Er ikke omfattet af garanti eller forsikring - heller ikke hvis du skulle få en allergisk reaktion.

U-autoriserede forhandlere, der sælger produkter uden garantibevis, har ofte kreative forklaringer på, hvorfor produkterne ikke har garantibevis. Den mest typiske er, at produkterne er købt direkte fra producenten, og at det skulle være grunden til det manglende garantibevis. Dette er ikke korrekt. Kun nogle få udvalgte officielle distributører kan købe direkte hos producenten, og alle ægte produkter bliver forsynet med garantibeviset.

En anden forklaring der ofte bruges er, at garantibeviset er fjernet bevidst, fordi det skulle være en forretningshemmelighed, hvor produkterne er købt. Når man ikke kan spore, hvor produkterne er købt, kan man samtidig heller ikke garantere hverken ægthed eller håndtering, så vi fraråder også på det kraftigste køb af produkter, hvor det oplyses, at garantibeviset er fjernet bevidst. Dermalogica kan ikke stå inde for kvaliteten af disse produkter, og de kan med lige så stor sandsynlighed være falske som alle andre produkter uden garantibevis.

Send adgangskode!

Indtast mailadresse herunder for at få tilsendt din adgangskode.

Indtast venligst e-mailadresse.