Fri fragt ved køb over 499 kr | Gaver når du shopper | dag-til-dag levering

De bedste ingredienser til behandling af mørke pletter

Solpletter. Alderspletter. Mørke pletter. Melasma. Alle disse navne er almindelige udtryk for det mindre kendte ord, hyperpigmentering. Heldigvis findes der visse ingredienser, som virker i behandlingen af mørke pletter og hyperpigmentering! Vi giver dig her en liste med top-6 ingredienserne, som du kan begynde at integrere i din hudplejerutine.
  • Mørke pletter er forårsaget af en overproduktion af melanin, pigmentet, der er ansvarlig for hud- og hårfarve.
     
  • Du kan lysne udseendet af mørke pletter med aktive ingredienser som hexylresorcinol, niacinamid og aswagandha.

Hexylresorcinol

Denne kraftfulde ingrediens hæmmer aktiviteten af ​​det enzym, der skaber melanin, hvilket fører til et fald i melaninproduktionen.

Find det i PowerBright Dark Spot Serum, som hurtigt udjævner udseendet af uens pigmentering og lysner mørke pletter over tid.

Niacinamid

Niacinamid, også kendt som vitamin B3, hjælper med at reducere overførslen af ​​pigment fra melanocytter til omgivende keratinocytter, hvilket kan reducere forekomsten af ​​ujævn pigmentering og mørke pletter.

Niacinamid findes i Pure Light SPF 50 sammen med brune alger, hyaluronsyre, saflorolie, glykogen, lakridsrodekstrakt og bisabolol. Denne daglige SPF fugtcreme hjælper med at beskytte mod mørke pletter og bekæmpe oxidativ stress forårsaget af forurening.

Shiitake svamp

Shiitake svampe er ikke bare lækre - de er også gode for din hud. De hjælper til at give en jævn hudtone ved at nedbryde melanin og er også en kilde til beta-glucaner. Shiitake svampe hjælper med at mindske ujævn hudtone forårsaget af synlige solskader, alderspletter eller ardannelse.

Find denne ingrediens i PowerBright Dark Spot Serum.

Adaptogen Ashwagandha

Denne gamle medicinske urt er faktisk klassificeret som et adaptogen, hvilket betyder, at det kan hjælpe din krop med at håndtere stress. Fordelene ved ashwagandha kommer til syne i hudplejen på grund af sammenhængen mellem stress og ældning af huden, herunder fine linjer og rynker. Ashwagandha leverer antioxidanter for at hjælpe med at normalisere hudens funktioner, og det har også en baggrund i Ayurveda, hvor bladene anbefales til at reducere inflammation.

Denne ingrediens kan også findes i PowerBright Dark Spot Serum sammen med niacinamid, hexylrecorcinol, shiitake svamp, solbærolie, pæonblomst og beskyttende aktive stoffer.

Pæonblomst + solbærolie

Både pæonblomst og solbærolie hjælper med at reducere tyrosinase-virkningen, hvilket hjælper med at reducere ​​melaninproduktionen i huden. Pæon-ekstrakt er en stærk, antiinflammatorisk antioxidant. Kombinationen af ​​pæonblomst med solbærolie hjælper med at øge hudens naturlige udstråling, da solbær-ekstrakt er rig på fedtsyrer og hjælper med at holde huden fugtet, næret og mere ungdommelig.

Magnesium ascorbylphosphat

Det er ret kendt, at C-vitamin er en stærk ingrediens til at tackle hyperpigmentering og mørke pletter, da det er yderst effektivt til at fjerne frie radikaler, hjælpe huden med at forsvare sig mod fremtidig oxidativ stress og lysne huden. Magnesium ascorbylphosphate er en stabiliseret form af C-vitamin, der leverer supereffektiv lysning og giver huden antioxidante fordele.

Find magnesium ascorbylphosphat i natcreme Pure Night sammen med niacinamid, hexylresorcinol, græskarenzym, tranebær- og hindbærfrøolie og lakridsekstrakt. Denne nærende natcreme optimerer hudens fugtniveau og hjælper med at genoprette hudens lysende glød.

Vil du lære mere om, hvilke hudplejeprodukter og ingredienser der passer til dig? Besøg din lokale Dermalogica kosmetolog for et skræddersyet hudplejeprogram.

Relaterede artikler