Fri fragt ved køb over 499 kr | Gaver når du shopper | dag-til-dag levering

Dermalogicas julegaveæsker 2021

Dermalogicas 2021 julekollektion indeholder fem kits, plus en Special Artist Edition af Daily Microfoliant. Hvert kit tilbyder top-sælgende helte-produkter og nyheder i rejse- eller salgstørrelser såvel som en unik indpakning inspireret af Marleighs abstrakte kunst.

THE GIFT OF TOUCH - Årets julekollektion 2021

Julen er en opløftende påmindelse om magien ved menneskelig berøring. Det styrker forbindelsen med vores kære, bringer os i indre balance og det beroliger vores hud. Vores fokus på menneskelig berøring er en hjørnesten i Dermalogicas fundament - både i vores daglige praksis som professionelle kosmetologer og vores egen personlige velvære.

Dette er også grunden til at vi i år har indgået et partnerskab med kunster og designeren Marleigh Culver fra Los Angeles. Hendes abstrakte værker komplimenteres af en legende brug af farver og organiske former, der udfoldes på både lærred og i digital form. Culver fortolkede på kunstnerisk vis vores Face Mapping hudanalyse og skabte et abstrakt motiv, der afbilleder ansigtets zoner og analysen med den berørende hånd - og derved indfanger vigtigheden af den menneskelige berøring. Giv en gave, der berører denne Jul.

Our Hydration Heroes

Ultra fugtende trio giver huden fugt og glød i tre trin.

hydro masque exfoliant
Fugter og eksfolierer i et enkelt trin og giver en sund hud med glød.

multi-active toner
En let og opfriskende ansigtsspray, der fugter og udglatter huden.

skin smoothing cream
Tilhører den nye generation af fugtcremer med et avanceret kompleks, der konstant tilfører huden fugt i 48 timer for at forhindre fugttab og beskytte hudens naturlige lippidbarriere.

DIN JULEPRIS 695,-
(Værdi kr. 965,-)

Our Deeply Nourishing Duo

Hjælper med at genoprette og genopbygge stresset hud i to trin: Denne nærende duo har vores bedst sælgende maske og en ultra-nærende fugtcreme.

super rich repair
En superkoncentreret, rig creme, der bekæmper kronisk tør, dehydreret og for tidlig ældet hud, mens den reparerer og beskytter huden.

multivitamin power recovery masque
Ultra-genopbyggende ansigtsmaske, der hjælper med at redde stresset, aldrende hud.

DIN JULEPRIS 895,-
(Værdi kr. 1.065,-)

Daily Microfoliant - Artist Edition

Opnå mere strålende og blød hud med den lysnene og eksfolierende Daily Microfoliant, vores #1 pulver-eksfoliering i et limited edition design af Marleigh Culver.

Daily Microfoliant - Artist Edition 
fås i 74g - kr. 465,- og
13g. - kr. 135,-

Discover Healty Skin Kit

Denne kollektion med vores bestsellers til glødende, sundt udseende hud er den perfekte introduktion til Dermalogica. Dette komplette regiment passer til både en tør og en fedtet hudtype.

precleanse
Fjerner oliebaseret snavs og makeup fra hudens overflade, så det anbefalede Dermalogica renseprodukt kan trænge dybere ned i din hud for en grundigere afrensning.

special cleansing gel
En koncentreret, sæbefri og skummende gelé specielt udviklet til at fjerne snavs og urenheder uden at udtørre huden.

daily microfoliant
Det unikke risbaserede enzympulver mikroeksfolierer den triste hudoverflade og efterlader straks huden mere klar og glat.

skin smoothing cream
Tilhører den nye generation af fugtcremer med et avanceret kompleks, der konstant tilfører huden fugt i 48 timer for at forhindre fugttab og beskytte hudens naturlige lippidbarriere.

DIN JULEPRIS 350,-
(Værdi kr. 440,-)

 

Our Stressed Skin Rescue

Giv stresset hud lidt ekstra kærlighed med denne antioxidant-rutine. Dette kit med tre produkter fås i en limited edition rejsetaske med yderstof i genbrugt bomuld med kunsttryk designet af Marleig Culver.

multivitamin power recovery masque
Ultra-genopbyggende ansigtsmaske, der hjælper med at redde stresset, aldrende hud.

antioxidant hydramist
En opfriskende antioxidant ansigtsspray med opstrammende egenskaber, der forbedrer hudens struktur, bekæmper skadelige radikaler og fugter dehydreret, tør hud i dybden.

multivitamin power firm
Et effektivt opstrammende kompleks, der bekæmper synlige linjer omkring øjnene.

DIN JULEPRIS 575,-
(Værdi kr. 735,-)

Our Best Cleanse + Glow

Nyd den ultra-rene følelse af vores Dermalogica DobbeltAfrensningsteknik og vores #1 eksfolierings produkt.

precleanse
Fjerner oliebaseret snavs og makeup fra hudens overflade, så det anbefalede Dermalogica renseprodukt kan trænge dybere ned i din hud for en grundigere afrensning.

special cleansing gel
En koncentreret, sæbefri og skummende gelé specielt udviklet til at fjerne snavs og urenheder uden at udtørre huden.

daily microfoliant
Det unikke risbaserede enzympulver mikroeksfolierer den triste hudoverflade og
efterlader straks huden mere klar og glat.

DIN JULEPRIS 795,-
(Værdi kr. 1.115,-)

UDSOLGT!

Relaterede artikler