Dermalogicas julegaveæsker - Julekollektionen 2020

Årets julegaveæsker 2020, din sundeste hud er i vores hænder!

Vi løfter nu sløret for årets julekollektion! I år har vi lagt vægt på, hvordan Dermalogica siden 1986 har bragt sund hud til live gennem menneskelig berøring. Derfor er årets julegaveæsker designet af Makerie Studios papirkunstner, Julie Wilkinson, der har brugt hænderne til at bringe årets julegaveæsker 2020 til live.

Julie er det helt rette match for os. Hendes arbejde afspejler den tid, kærlighed og ekspertise, som følger med alle vores behandlinger og produkter.

Årets julekollektion hedder “Your best skin is in our hands”, og æskerne er smukt dekoreret med de unikke ingredienser, som de enkelte produkter indeholder. Hver æske har sit eget unikke tema, så du kan udvælge den hudpleje, dine kære får størst glæde af. Find de individuelle gaveæsker her.

your super rich reveal

your super rich reveal

Denne gaveæske indeholder de bedste produkter til at bekæmpe fine linjer.
Æsken indeholder vores mest nærende fugtcreme super rich repair, og rapid reveal peal, der er et yderst effektivt eksfolieringsprodukt, som giver optimale resultater.

Den perfekte gaveæske til en, der kæmper med tør, dehydreret og for tidligt ældet hud. Disse produkter vil hurtigt få fugt og glans tilbage til huden. Find gaveæsken her.

Pris: 660,-
(Værdi 885,-)

the ultimate bodycare!

the ultimate bodycare!

conditioning body wash (limited edition)
Kender du en, som fortjener at slappe helt af og få ro i kroppen efter et foranderligt år?

Så er denne ultimative kropsvask, der nærer, beroliger og udglatter huden, den perfekte gave. De aromatiske olier er med til at rense huden samtidig med, at de vækker sanserne og giver én ro i kroppen. Find gaveæsken her.

Pris: 235,-


phyto replenish body oil eller body glow to go (limited editions)
Disse to gaveæske indeholder en utroligt nærende kropsolie, den ene i 125 ml., den anden i praktisk rejsestørrelse med roll-on med 30 ml.

phyto replenish body oil er rig på antioxidante omega-fedtsyrer og E-vitamin, der fugter og hjælper til at beskytte og genopbygge hudens lipidbarriere. Den perfekte gave, der nærer huden og giver en strålende glød, med en skøn diskret duft. Find kropsprodukterne her.

Phyto replenish body oil (125 ml.): Pris: 405,-

Body glow to go (30 ml.): Pris 189,-

 

travel bright

travel bright

I travel bright finder du vores absolutte BESTSELLER, eksfolieringsproduktet, Daily Microfoliant.

Daily Microfoliant indeholder salicylsyre, der opløser døde hudceller, imens risklid og ris-ekstrakt skånsomt eksfolierer hudens overflade. Produktet er så mildt at det kan bruges dagligt. Find gaveæsken her.

Pris: 135,-

your best cleanse + glow og cleanse + glow to go

your best cleanse + glow og cleanse + glow to go

Julegaveæsken til den, som elsker hudpleje og gerne vil gøre noget ekstra for deres hud. Denne gaveæske indeholder vores helt unikke dobbelt afrensningsteknik: Precleanse, Special Cleansing Gel og vores BESTSELLER, eksfolieringsproduktet, Daily Microfoliant.

Med denne gaveæske får modtageren den reneste og sundeste hud som han eller hun nogensinde kunne forestille sig!

Gaveæsken fås både med produkter i normalstørelse og i rejsestørrelser. Find gaveæskerne her.

your best cleanse + glow:
Pris: 750 kr.
(Værdi: 1.115,-)


cleanse + glow to go
Pris: 249,-
(Værdi: 375,-)

our best + brightest

our best + brightest

Man siger at de bedste julegaver, er dem, som man gerne vil give til sig selv. Denne julegaveæske indeholder tre hudplejeprodukter, som du med garanti gerne vil eje. Derfor er det den perfekte gave til dine kære!

I gaveæsken får man:
Daily Microfoliant: Vores ikoniske eksfolieringsprodukt, der giver glattere og mere ensartet hud.

Vores prisvindende fugtcreme, Skin Smoothing Cream, der kontinuerligt tilfører huden fugt i 48 timer!

Danish Beauty Award vinderen Biolumin-C Serum, der lysner, opstrammer og giver en mere strålende hud.

Disse tre produkter vil med garanti give modtageren den sundeste og mest strålende hud.

Find gaveæsken her.

Pris: 525,-
(Værdi: 770,-)

your brightest glow yet

your brightest glow yet

Hudplejesættet indeholder en opstrammende C-vitamin duo, der giver din hud to grunde til at lysne op! Julegaveæsken indeholder Biolumin-C serum og Biolumin-C Eye Serum, der begge lysner, fugter og reducerer tegn på ældning i huden og i det sarte øjenområde. Find gaveæsken her.

Pris: 845,-
(Værdi: 1.340,-)

 

Mere om årets julekollektion

I år er vores håb at vores julegavekollektion, kan være med til at give ro, afslapning og sund hud. Vi ved, at det har været et foranderligt år, og mange har været nødt til at omstille sig. Derfor fortjener ,dem du holder af en julegave, som indeholder pleje til dem selv. Det er vigtigt, at vi husker at passe på os selv, og vores hud skal holde hele livet. Derfor må man ikke gå på kompromis med ens hudpleje. Det er det, vi ønsker at udstråle med de unikke designs på vores julegaveæsker i 2020. Vores hudpleje er lavet med kærlighed, omhu og af eksperter, der ved hvad der er godt for dig og din hud. Din sundeste hud er i vores hænder, og vi håber, at du vil give dig selv, og dem du holder af, den gave det er at have sund hud.

Vi har glædet os så meget til at dele dette års julegaveæsker med jer, og vi håber I vil tage rigtig godt imod dem.

Find hele kollektionen her.

Relaterede artikler