Fri fragt ved køb over 499 kr | Gaver når du shopper | dag-til-dag levering

hvornår er det rette tidspunkt at begynde at bruge øjencreme?

Det kan være svært at vide hvornår du skal begynde at bruge hudpleje og herunder øjencreme. Selvom du er ung og ikke har nogle tydelige tegn på ældning eller poser under øjnene kan du sagtens forebygge med øjenpleje så du undgår lige så tydelige poser under øjnene, rynker, fine linjer, kragetæer osv. når du bliver ældre.

Men hvornår er det rette tidspunkt at begynde at bruge øjencreme? 
Du kan faktisk allerede begynde at bruge forebyggende hudpleje så tidligt som i 20'erne.
Når du ser efter øjenpleje skal du se efter øjengeler, øjencremer og øjenmasker med nærende fordele for huden for at få en mere fast og fugtet hud. 
Peptider i din øjencreme kan hjælpe med at reducere tegn på hævelser og fine linjer.

Hvorfor skal du passe på huden omkring øjnene ?

Huden omkring øjnene er noget af den tyndeste på hele kroppen – og derfor har den brug for den største opmærksomhed. Vi har alle prøvet at vågne om morgenen med poser under øjnene, fordi vi er kommet for sent i seng eller har spist mad med for meget salt aftenen før. Du undrer dig måske over, hvornår det er for tidligt at begynde at tænke på forebyggende hudpleje, særligt til området under øjnene? Vi forklarer alt, hvad du har brug for at vide om, hvornår du skal begynde at bruge en øjencreme, og hvordan du plejer huden omkring øjnene.

Så hvornår er det for tidligt til øjencreme?

Når det drejer sig om forebyggende hudpleje, er det faktisk: faktisk jo før, jo bedre. Hvis du ønsker at gå i gang med at bruge en øjenbehandling, især hvis du gerne vil slippe af med hævede øjne, poser under øjnene, reducere fine linjer og rynker eller mørke rande og kragetæer, kan du starte allerede i 20'erne. Hvis du inkorporerer øjengeler, øjencremer og øjenmasker med nærende fordele for huden, kan det hjælpe med at få en mere fast og fugtet hud over tid.

hvilken øjenbehandling bør du prøve?

Hvis du leder efter en øjenbehandling, der kan hjælpe med periorbitale hævelser, poser under øjnene, fine linjer og rynker, behøver du ikke se på andet end Awaken Peptide Eye Gel. Hvilket er en opstrammende, fugtende øjengel med koffein indeholder af en yderst aktiv blanding af tetrapeptider og lindrende ekstrakt fra rosmarinblade, som minimerer tegn på hævelser, poser under øjnene og fine linjer. Den er også udviklet med en bioteknologisk ravsyre, der hjælper med at fremme et mere strålende udseende og ekstrakt fra bambarajordnød, der gør huden blødere og mere klar. Resultatet? Den giver en synlig opstramning og blødgøring af huden og reducer hævelser rundt om øjnene samt poser under øjnene.

Oplever du stressede, trætte øjne? Uanset om du mangler søvn eller bare er almindeligt stresset, så er Stress Positive Eye Lift vores første valg til at fugte, lysne mørke rande og reducere de synlige tegn på stress. Denne effektive blanding er en opfriskende øjengel-crememaske, der er bedst at bruge som ugentlig behandling.

 

Vil du høre mere om, hvilke hudplejeprodukter der passer til dig?

Besøg din lokale Dermalogica kosmetolog, og få en komplet skræddersyet kur.

 

Relaterede artikler