Fri fragt ved køb over 499 kr | Gaver når du shopper | dag-til-dag levering

Sådan undgår du at skade din hud

Når det kommer til vores hudplejerutiner, har vi alle de bedste intentioner og formål – Om det er at målrette din hudpleje efter specifikke hudproblemer, eller bare generelt at styrke din huds generelle sundhed. MEN nogle gange ender vi rent faktisk med at sabotere vores hud, hvilket kan føre til irritation og at huden blusser op selvom vi behandler huden i god tro. Vi har lavet en liste over ting som er vigtigt at være omhyggelig med.

5 typiske fejl som kan påvirke din hud negativt og føre til skader på huden

Selvom din hudplejerutine skal hjælpe dig til at holde din hud sund, er det vigtigt du tænker over disse 5 trins så du ikke skader din hud

1 Undgå at overeksfoliere

VI ELSKER AT EKSFOLIERE!! Og der er mange gode grunde til at vi elsker det. Når vi eksfoliere renser vi porerne helt i dybden og fjerner det øverste lag af døde hudceller. Eksfoliering bidrager mere glød og at huden ser mindre trist ud. Eksfoliering kan også hjælpe mod uren hud. Med dermalogicas bestseller daily Microfoliant, har du muligheden for at eksfoliere en gang dagligt, og den efterlader straks huden mere glat og klar. Der findes derudover eksfoliering til alle hudtilstande her.

Derfor skal du undgå over eksfoliering

Over eksfoliering af huden kan fører til en svækket hudbarriere, inflammation og irritation. Find ud af hvad som passer bedst til din hud, spørg eventuelt din nærmeste dermalogica kosmetolog. Start med en blid tilgang til din eksfoliering og prøv at start med at eksfoliere et par gange om ugen

2 Begræns hvor meget du bliver udsat for sol

Hvis du bliver solbrændt skader det ikke blot huden, det kan også føre til at din hud ældes hurtigere. Derfor anbefaler vi altid at du beskytter din hud med bredspektret solbeskyttelse med høj spf, og prøv for hudens skyld at begrænse hvor meget du bliver udsat for solen dagligt.

Dermalogica solcreme

Nu har vi nævnt det men det kan ikke blive nævnt nok. Det er vigtigt at du bruger solcreme og gerne en som du synes der er behagelig at påføre, så det ikke bliver en træls ting at tage spf på huden. Dermalogica solbeskyttelse er behageligt at påføre men også at have på. Der findes en dermalogica solbeskyttelse til enhver hudtype og hudtilstand.

3 Undgå at prikke og pille i bumser og huden generelt

Vi kender det godt, det er fristende at prikke bumser eller hudorme osv. Men prøv nu for guds skyld at lad vær, det gør kun problemerne værre. Hvis du har bumser kan det være fristende at poppe dem fordi du måske tænker de går hurtigere væk. Men det som rent faktisk sker når vi piller og prikker i huden og acne udbrud er at vi bare spreder infektionen + tilføjer flere dårlige bakterier end vi havde på huden i forvejen, hvilket kan give flere og større udbrud samt pigmenteret ar dannelse. Det er derfor en god ide at lade være.

Brug salicyl syre og/eller spot behandling

Dermalogica active clearing er ekstremt effektivt I kampen mod udbrud og tidlig ældning på huden. Så i stedet for at pille i dine bumser eller dine acne udbrud kan active clearing rense og hele dine acne udbrud.

4 Glem ikke at rense

Vi har nævnt det før men vi nævner det lige en gang til. Det første trin i enhver hudplejerutine bør altid være at rense. Når vi renser vores hud, fjerner vi skidt og får renset snavs ud af porerne. Dermalogicas renseprodukter er skræddersyet til enhver hudtype.

Hvornår skal du rense huden?

Vi anbefaler at du renser huden om morgenen, om aftenen og efter træning. Grunden til at du skal rense om morgenen er for at fjerne døde hudceller og skidt som kommer på huden i løbet af natten. Om aftenen er det vigtigt at rense for at fjerne evt makeup rester, men også alt forurening som skulle komme i løbet af dagen.

5 Lad vær´ med at skippe fugtcremen

Det er vigtigt at du husker at give din hud fugt, Når du giver huden fugt, kan du undgå dehydrering og trist hud, hvilket kan forårsage fine linjer, tørhed og at huden føles stram. Det er vigtigt for hudens sundhed at du tilføjer fugt dagligt

Skal du give fugt selvom du har fedtet hud?

Selvom du har fedtet hud, er det stadig vigtigt at du tilfører huden fugt. Der findes en fugtcreme til enhver hudtype og derfor kan du også nemt finde en til fedtet og olieret hud, det kunne f.eks. være dermalogica fugtcremen oil free matte, som er en oliefri fugtcreme.  

Relaterede artikler