Fri fragt ved køb over 499 kr | Gaver når du shopper | dag-til-dag levering

Dermalogica online face mapping, er en proffesionel hudanalyse som hjælper dig med at finde frem til hvad netop din hud har brug for. Vores online face mapping, bidrager til at du nemmere kan få en indikation af hvilke hudpleje produkter som passer til din hud. Når du får forslag til hvilke produkter som passer til dit hudproblem, kan du nemmere få et overblik over din vej til sund hud, om det er øjenpleje, fugtcremer eller rens. 

Hvis du er i tvivl om hvad din hud har brug for af plejende og behandlende produkter, kan vores ONLINE FACE MAPPING være med til at give dig en indikation om din huds behov lige nu, inkl. produktanbefalinger til de hudproblemer, som afdækkes af analysen og som selvfølgelig ikke gør det ud for den personlige vejledning du kan få i en af vores tilknyttede klinikker. 

Hvorfor Face Mapping?

Face Mapping er en gratis service, vi tilbyder for at hjælpe dig med at nå dine hudmål og finde produkter, der virkelig vil hjælpe dig til en sundere hud. Ved at kombinere østlige og vestlige filosofier involverer Face Mapping at se på din hud med et trænet øje, røre ved din hud og stille dig spørgsmål om din livsstil og miljø.

Din  Face Mapping afslører din sande hudtype og mulige underliggende årsager til hudsygdomme, du måtte have, såsom udbrud, dehydrering, følsomhed og/eller ujævn hudfarve. Disse indsigter driver de anbefalinger, vi giver i din personlige Skin Fitness Plan. Hver Face Mapping udføres af en kvalificeret dermalogica-kosmetolog 

Face Mapping hudanalyse en-til-en-tid i hænderne på en professionel dermalogica kosmetolog. Hun vil kombinere syn, berøring og ekspertise for at skabe et klart billede af din huds fortid, nutid og fremtid. Resultatet? En no-nonsense, 100 % personlig Dermalogica-produktkur og skræddersyet hudplejerutine, der hjælper med at fjerne hudproblemer hurtigt! Men hjemmeplejen er kun begyndelsen. Din prefessionelle dermalogica kosmetolog vil også ordinere en række professionelle behandlinger baseret på, hvad din hud har mest brug for.

Du kan altid kontakte os og høre mere om vores tilknyttede klinikker