Fri fragt ved køb over 499 kr | Gaver når du shopper | dag-til-dag levering

Eksfoliering; Derfor er det vigtigt!

Måske har du en tendens til at springe eksfoliering over eller måske gør du det slet ikke... Find ud af hvorfor du bør vælge det til, som en del af din daglige hudplejerutine. Det betyder mere, end du regner med.

Ser din hud trist ud? 
Blid eksfoliering giver din hud et hurtigt boost!

Din hud gennemgår en naturlig eksfoliering, som afstøder gamle og tørre hudceller. Med tiden nedsættes hudens evne til selv at afstøde de døde celler og resultatet kan være en trist og tør hud med tilstopninger. Eksfolier din hud for at sætte fart på processen, så nye, friske og strålende hudceller kan komme hurtigere op til overfladen. Efter eksfolieringen fungerer huden meget bedre og absorberingen af den efterfølgende hudpleje øges. Eksfoliering er vigtig for hudens sundhed. Faktisk vil alle hudtilstande lige fra fedtet, uren hud og moden hud til hud med hyperpigmentering og tør, dehydreret hud have gavn af en eksfoliering eller peeling.

Desquamation er kroppens naturlige eksfolieringsproces - eller mere mundret - afstødning af tørre, gamle og hårde hudceller, så nye hudceller kan komme op til overfladen. Hvis du foreksempel har en fedtet hudtilstand, kan desquamation sløves. Fedtet hud virker nemlig som lim, der holder de døde hudceller fast på overfladen. Det kan give tilstoppede porer, hvilket igen medfører ophobning af acnebakterier, som stimulerer dannelsen af bumser og urenheder.

Eksfoliering er vigtig for alle hudtilstande, men er derfor specielt gavnlig for personer med fedtet hud. Udover at udglatte hudens overflade og styrke hudens modtagelighed overfor talgkontrollerende ingredienser, kan eksfoliering også hjælpe fedtet hud med at slippe af med triste hudceller, så huden forbliver klar og glansfuld.

Der findes flere former for eksfoliering - en med fysisk skrub eller med kemisk eksfoliering eller måske en kombination af begge dele for at opnå det ønskede resultat for din hud. Det er altid en god idé at rådføre sig med sin kosmetolog, som også kan vejlede dig i, hvor ofte du skal eksfoliere din hud, og hvordan du med succes gør eksfoliering til en del af din hudpleje derhjemme. 

Vi anbefaler her to af vores bestsellers

Daily Microfoliant kan anvendes af alle, og så blid at den kan bruges hver dag af de fleste.
Risbaserede enzymer opløser de døde hydceller så din hud er mere glat, smidig og frisk. Ingredienserne aktiveres når du blander pulveret med vand. Papain fra papaya frugten og salicylsyre stimulerer cellefornyelsen, så hudens kondition bliver bedre. Den indeholder også et lysnende kompleks der gør huden mere klar og ensartet i farven.

Daily Superfoliant er perfekt til at forebygge eller behandle ældningstegn. Udsættes du for forureningspartikler (rygning, røg, os, trafik) så vælg denne. Den indeholder kul der afgifter huden, enzymer og frugtsyre der stimulerer cellefornyelsen og niacinamid (B3 vitamin) der bekæmper udbrud.