Fri fragt ved køb over 499 kr | Gaver når du shopper | dag-til-dag levering

Vil du vinde alle produkter til din hudplejerutine og have tips og tricks til at holde ung hud sund?

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Clear Start - så er du både med i konkurrencen og du er samtidig godt på vej til at blive klogere på din hud.

clear start - hudpleje til ung hud

Da Clear Starts foretrukne emne er acne giver vi dig gerne de bedste råd med på vejen, så du kan få den sunde hud du drømmer om. Kernen i vores brand er accept af huden og troen på, at al hud er god hud. Acne er ikke en fejl - det er der bare. Derfor er vi her for at støtte dig på din rejse i mod destination "Sund hud".

fedtet huds nye bedste ven

Ja, selv fedtet hud har også brug for fugt! Kig nærmere på Cooling Aqua Jelly fugtcreme - en forfriskende, let geléfugtcreme (i en tube af 38% genanvendt plastik), der hjælper med at reducere overskydende talg/fedtstof.

bumser og udbrud er ikke fejl

Vi bygger på troen om at hudens sundhed er vigtigere end "skønhed". Derfor tror vi på accept af huden (gentag efter os - næsten alle får bumser fra tid til anden!)

ren samvittighed, ren hud

Vi holder af jordkloden, og det ved vi, at du også gør. Hver Micro-Pore Mist består af 50% ren genbrugsplast (PCR).

Micro-pore Mist

"magisk virkning!"

Dette produkt er fantastisk! Jeg har brugt det på mine bumser morgen og aften i ca. en uge, og jeg har bemærket at næsten alle mine bumser er forsvundet! Det er fantastisk, jeg har aldrig haft et produkt, der fungerer så godt 🥳

hej, vi er clear start.

Vi er et brand skabt af professionelle eksperter i hud hos Dermalogica. Vi er specialiserede i målrettet bekæmpelse af bumser, udbrud, hudorme og skinnende hud, for at hjælpe dig med at opnå din sundeste hud. Vores formler er klinisk beviste, teknologidrevet og udviklet til at pleje (ikke udtørre) din hud.

FØLG OS PÅ:
instagram og TikTok