Fri fragt ved køb over 499 kr | Gaver når du shopper | dag-til-dag levering

Aktivt kul: den ultimative kur til mat hud

Overskydende talg har ikke en chance.

Aktivt kul er en effektiv talgadsorber.
Active Clay Cleanser bruger aktivt kul til at afbalancere fedtet hud.

Hvad er aktivt kul, og hvorfor er det så effektivt i hudpleje?

Denne effektive detoksificerede ingrediens kan meget mere, end man lige skulle tro. I modsætning til det kul, vi tænker på, er aktivt kul et forkullet mineralrigt materiale, der kan adsorbere mere end 1.000 gange sin egen vægt i positivt ladede forbindelser.

Du har læst rigtigt: ADsorbere! I modsætning til absorption, hvilket betyder, at ét stof trænger ind i et andet (som en svamp der opsuger vand), betyder adsorption, at et stof sætter sig på overfladen af et andet stof (som magneter). Kul er negativt ladet og tiltrækker derfor positivt ladede forbindelser, som f.eks. smuds og talg, der sidder dybt nede i porerne, op til overfladen.

Aktivt kul findes i mange forskellige former afhængigt af anvendelsen. Dermalogica bruger aktivt Binchotan-kul, der er en type kul af høj kvalitet lavet af japansk Ubame-egetræ. Denne type kul "aktiveres" ved hjælp af en ældgammel proces, der består af ekstrem opvarmning og hurtig afkøling, hvilket skaber millioner af mikroskopiske porer, der er ideelle til at adsorbere urenheder fra huden.

active clay cleanser: præbiotisk balance til fedtet hud

Dermalogicas Active Clay Cleanser – udviklet med aktivt Binchotan-kul, der trækker overskydende talg og urenheder ud af porerne, renser huden uden at forstyrre dens naturlige fugtbarriere.

Renser: Fjerner effektivt overskydende talg og urenheder.

Beskytter: Fjerner ikke hudens naturlige lipidbarriere.

Afbalancerer: Præbiotisk sammensætning giver et sundt hudmikrobiom.

Forbedrer: Efterlader huden blød og revitaliseret.

Relaterede artikler