Fri fragt ved køb over 499 kr | Gaver når du shopper | 1-2 dages levering

- DIN GAVE -

Køb produkter for kr. 1.200
og få en Prisma Protect SPF30 (12ml) til en værdi af kr. 160,-

En multitasking fugtcreme, der arbejder med hudens defensive dagtilstand ved at give en bredspektret beskyttelse med SPF30, øge hudens naturlige glød, give langvarig fugt og blokere 85 % af de forurenende stoffer. Denne fugtcreme er en ren multitasker, som med avancerede fugtmagneter holder huden fugtet hele dagen, og giver en synligt glat hud.

Den medfølger gratis, når du shopper produkter for kr. 1200,- 

- DIN GAVE -

Du får ALTID min. 15% i bonuspoint når du shopper 
+ du støtter din lokale kosmetolog

Som mitDermalogica klubmedlem opnår du fast minimum 15% i bonuspoint på dine produktkøb på dermalogica.dk. Du skal blot oprette dig som kunde på dermalogica.dk, vælge din nærmeste klinik i check-out ... så triller dine point ind på din kundekonto i klinikken. Når du har point nok kan du ombytte dem til dine dermalogica-favoritter i klinikken.

- mitDermalogica -
 SUND HUD MED BONUS!

- DIN GAVE -

Køb Breakout Clearing Foaming Wash (295ml)
og få en Clear Start Scrunchie (ass.)

L I M I T E D   E D I T I O N

Den skummende rens rengør huden i dybden uden at udtørre den. Rensen stimulerer huden, fjerner døde hudceller og overskydende talg, så huden holdes sund og fri for bumser!

Den medfølger gratis, men kan ikke ses på din ordrebekræftelse. 

- DIN GAVE -

I denne måned får du HELE 25% i bonuspoint  
på Biolumin-C Serum (30ml)
+ en GRATIS Biolumin-C Eye Serum (6ml)

Du får 2 yderst effektive C-vitamin produkter til ansigt og øjenområde, der lysner, fugter, opstrammer og giver en mere strålende hud. Ultra-stabilt C-vitamin og Palmitoyl Tripeptide-5, bidrager til dramatisk at forebygge og reducere fine linjer og rynker. (Gælder t.o.m. 31. maj - Gaven medfølger så længe lager haves.)

- mitDermalogica -
 SUND HUD MED BONUS!