Fri fragt ved køb over 499 kr | Gaver når du shopper | dag-til-dag levering

Betingelser for mitDermalogica

Disse Vilkår & betingelser er gyldige fra 1. januar oktober 2017 og erstatter alle tidligere udgaver af mitDermalogicas Vilkår & betingelser. Det er vigtigt, at du giver dig tid til at læse mitDermalgoicas vilkår og betingelser igennem, inden du siger ja og tilmelder dig. Du skal jo vide, hvad du siger ja til. mitDermalgoica er et fordelsprogram, der giver dig bonuspoint og fordele, når du shopper i de tilknyttede klinikker og på dermalogica.dk.

1. Hvem kan optjene point?

1.1 Alle, der køber Dermalogica-produkter på dermalogica.dk, på vores tilknyttede Dermalogica-klinikker og disse klinikkers webshops. Det er et krav at være tilmeldt en selvvalgt kliniks nyhedsbrev. (Se pkt. 2.2 og 2.3)

1.2 Bonuspoint kan ikke overdrages til andre. Pointene følger den person, der optjener dem.

1.3 Alle former for misbrug af bonuspointsystemet giver Dermalogica ved Færch A/S ret til at inddrage eventuelle optjente bonuspoint uden varsel. Retten til at optjene nye point bortfalder herefter.


2. Optjening af point

2.1 Der er to måder at optjene bonuspoint på: Køb på klinik (2.2) og onlinekøb (2.3)

2.2 Ved køb i klinik får kunden automatisk point for hvert Dermalogica køb (gavekort undtaget og behandlinger). Dog kan der ikke optjenes bonuspoint ved køb med kontant-rabat Betingelsen for at tilmelde sig bonusordningen er at være tilmeldt klinikkens nyhedsbrev dvs. angive en valid mailadresse. Bonuspoint kan ikke ombyttes til kontanter. De kan udelukkende indløses til produkter i den valgte klinik. Se listen over tilknyttede klinikker.

2.3 Ved onlinekøb på dermalogica.dk optjenes point for hvert køb, såfremt kunden vælger en klinik, hvori pointene ønskes indløst. Kunden vil derefter modtage nyhedsbreve fra den valgte klinik samt meddelelser om optjente point mv. (se punkt 3: Indløsning af point).

2.4 Kunden kan hverken sælge, overdrage eller arve andres optjente point. Det er heller ikke muligt at indløse optjente point mod kontanter. Kunden kan ikke lægge point sammen med en anden person eller flere personer - eksempelvis for at opnå det antal point, der kræves for at få et bestemt produkt.

2.5 Det er ikke muligt at overføre de optjente point fra en klinik til en anden.

2.6 Hvis man returnerer en vare fratækkes de point man har optjent på det pågældende produkt fra ens pointsaldo.

2.7 Har du ikke aktiviteter (køb af produkter eller udlevering af bonusprodukter) på din mitDermalogica bonuskonto, bliver dine point forældet efter 1 år, at du har optjent dem.

2.8 Ønsker du ikke længere at modtage nyhedsbreve fra klinikken, kan du framelde dig dette ved at logge ind på den pågældende kliniks hjemmeside. Herefter sletter vi alle oplysninger om dig – og sletter også alle de point, som du har optjent. Optjente point kan ikke bruges, når du er meldt ud. Bemærk at hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet igen, vil dine førhen optjente point være tabt og du starter på ny med at optjene point.

2.9 Anmelder du mails som SPAM mister du også dine optjente bonuspoint, da det ses som en afmelding.


3. Indløsning af point

3.1 Det er kun point-indehaveren, der kan indløse pointene. Dermalogica kan ikke gøres ansvarlig for konsekvenserne af uautoriseret indløsning af en kundes point.

3.2 Point kan udelukkende indløses i den klinik, hvor kunden har valgt at registrere sig (se pkt. 2.3). Dvs. at det ikke er muligt at indløse point online.

3.3 Kunden kan indløse sine point, når der er nok point på kontoen til at få det ønskede produkt. På Pointoversigten viser antallet af point, kunden kan optjene ved køb af de enkelte produkter og de produkter, pointene kan indløses til. Optjente point er gyldige i 1 år - og senest 1 år efter kampagneperiodens udløb. Herefter bortfalder pointene.

3.4 Bonuspoint kan ikke anvendes i kombination med kontanter til køb af varer eller ydelser.

3.5 I tilfælde af den pågældende klinik træder ud af bonusprogrammet eller stopper, skal klinikken varsle dens mitDermalogica medlemmer 1 måned forinden, således at medlemmer med optjente point kan indløse disse i klinikken inden lukning. Da pointene er tilknyttet klinikken, vil uindløste point herefter være tabt.

4. Generelt

4.1 Dermalogica forbeholder sig retten til, 1 måneds varsel, at ændre mitDermalogicas vilkår og til helt at stoppe pointsystemet. Meddelelse om ophør af bonuspointsystemet eller ændringer af bestemmelser gives via www.dermalogica.dk/mitdermalogica og pr. e-mail til de personer, der har tilmeldt sig ordningen.

4.2 Såfremt pointsystemet ophører, kan optjente point anvendes inden for en periode på 1 år efter meddelelsens offentliggørelse. Dette gælder dog ikke, hvis ophøret sker som følge af lovændringer, domstolsafgørelser, påbud fra offentlige myndigheder el.lign., idet pointene i så fald straks bortfalder uden kompensation af nogen art.

4.3 Kunden er selv ansvarlig for overholdelse af de til enhver tid gældende skatteregler og andre regler af betydning for pointsystemet.

4.4 Det er alene Færch A/S, herunder Dermalogica, Dermalogicas tilknyttede klinikker og vores tekniske samarbejdspartner GECKO.DK ApS, der foretager registrering af persondata og har brugsret over disse. Persondata videregives ikke til andre parter og anvendes udelukkende i overensstemmelse med nærværende regelsæt. Ydereligere oplysninger om vores persondatapolitik kan læses her.

4.5 Bonuspointene skal indløses før evt. afmeldelse af nyhedsbrev ellers går de tabt.

5. Tvist

Alle retsspørgsmål vedrørende pointsystemet afgøres efter dansk ret.

Dermalogica ved Færch A/S tager forbehold for trykfejl og ændringer.

Find din Dermalogica klinik og tilmeld dig her eller gå til shoppen.