Fri fragt ved køb over 499 kr | Gaver når du shopper | dag-til-dag levering

Sund hud har sine fordele
Bliv medlem i dermalogicas fordelagtige bonusklub
- det er helt gratis! Så optjener du bonuspoint på alle de produkter du køber. Når du har optjent nok point kan de byttes til nye produkter.

Foto1

vær med og optjen

Tilmeld dig gratis i dag og optjen min. 15% i bonuspoint på alle dine køb. 1 bonuspoint svarer til 1 kr, så når du f.eks. køber for 100 kr, optjener du lige nu bonuspoint svarende til 15 kr.

Når du har optjent nok bonuspoint svarende til prisen på det produkt du ønsker, kan du indløse dine optjente point og få produktet gratis.*

Dine point skal indløses på din foretrukne mitDermalogica klinik og her får du en GRATIS Face Mapping hudanalyse, når du indløser dine bonuspoint.

*Bonuspoint udløber efter et år, hvis du ikke har aktivitet på din mitDermalogica konto (dvs. ikke optjener/indløser point).

Støt lokalt og få fordele ved mitDermalogica

Som medlem af mitDermalogica får du altid lidt ekstra for dine køb − både når du shopper på dermalogica.dk, og når du handler i en af vores tilknyttede Dermalogica klinikker. Med mitDermalogica får du flere produkter for pengene, professionel vejledning hos vores Dermalogica kosmetologer og garanti for køb af ægte Dermalogica kvalitetsprodukter.

I 2013 startede vi mitDermalogica, så vores tilknyttede klinikker kunne være med online og du kan støtte dit lokalområde (også) på nettet ved at handle på dermalogica.dk

Hvem er MitDermalogica for?
mitDermalogica er til dig, der elsker sund hud. Det er en kundeklub fuld af fordele for dig, der elsker sund hud og gerne vil støtte din lokale hudplejeklinik. Det koster ikke noget at være medlem, tværtimod. Du optjener bonuspoint hver gang du køber Dermalogica produkter, som kan indløses hos din valgte lokale hudplejeklinik. Så får du særlige tilbud, gode råd og vejledning om sund hud, information om nyheder og spændende konkurrencer. Når du indløser dine point til produkter hos din kosmetolog, tilbydes du professionel vejledning, der sikrer, at du får et produkt, der egner sig til netop din hud. Vi samarbejder med kosmetologer i hele landet, som alle tilbyder professionel vejledning i vores produkter.

Hvordan optjenes point?
Bonuspoint optjenes ved køb hos Dermalogica-klinikker, der er medlemmer af mitDermalogica ordningen, samt på dermalogica.dk. Det eneste, du skal gøre, er at vælge i hvilken klinik, du vil indløse dine optjente bonuspoint. Når du har valgt din lokale hudplejeklinik, som du vil støtte, giver du samtykke til at modtage nyhedsbreve og meddelelser om dine optjente point herfra. Du kan så fremadrettet indløse dine bonuspoint på denne samme valgte klinik.

Hvordan bliver jeg medlem?
Du kan tilmelde dig gratis fysisk eller online hos en af vores mitDermalogica klinikker, som du finder her
Du vil efterfølgende modtage en e-mail med informationer omkring dit medlemskab af mitDermalogica. Endvidere får du e-mail-notifikationer, hver gang du har optjent bonuspoint, så du kan se hvad din saldo er efter købet. Du kan se hvor mange bonuspoint du optjener på hver produkt her på shoppen eller få det oplyst i din hudplejeklinik.

Du kan også starte dit mitDermalogica medlemsskab ved at oprette dig på dermalogica.dk, shoppe dine favoritter og vælge at optjene bonuspoint på din nærmeste klinik. Du vil herefter modtage en e-mail fra din valgte klinik med en point status m.m.

Udløber mine bonuspoint?​
Dine optjente bonuspoint udløber hvis du ikke har haft aktivitet på din mitDermalogica konto i 12 måneder. Dvs. hvis du ikke har købt produkter og derved optjent point eller indløst allerede optjente point i 12 måneder. Der skal med andre ord blot have været en aller anden form for aktivitet på din bonuspoint konto for at pointene ikke udløber.

Hvor kan jeg se mine bonuspoint?​​
Du skal logge ind på din mitDermalogica konto på din valgte kliniks hjemmeside og se din aktuelle point status. Hvis du endnu ikke har været logget ind på din valgte klinik skal du først oprette dig - brug det samme tlf.nr. (som når du shopper på dermalogica.dk) når du opretter dig i klinkkens system, så bliver dine optjente point matchet til din nye mitDermalogica bonuspoint-konto.

Det er desværre ikke muligt at se din point status på dermalogica.dk, da dine point overføres til din bonuspoint-konto hos din valgte klinik efter at du har gennemført din ordre og og derfor ikke gemmes på din profil på dermalogica.dk. (Du modtager altid en e-mail med din point status fra din valgte klinik, dagen efter du har gennemført en ordre med optjening af bonuspoint).

Hvor kan jeg indløse mine bonuspoint?​
Du kan altid indløse dine optjente point til et gratis produkt hos din foretrukne klinik. Det kræver blot at du har det fulde antal point svarende til prisen på det produkt, du ønsker at ombytte til.

Kan jeg indløse mine bonuspoint på dermalogica.dk?​
Ikke på nuværende tidspunkt - her kan du optjene. Din foretrukne klinik er en del af dermalogica.dk, så du kan indløse din point på klinikken, men også nyde godt af at kunne handle online, optjene 15% i bonuspoint og samtidig støtte klinikken i dit lokalområde. For at optjene mitDermalogica bonuspoint du kan indløse på klinikken, skal du vælge din foretrukne klinik i købsflowet og oprette dig med samme tlf.nr. som du er oprettet med på klinikken, så får du automatisk dine optjente bonuspoint ind på din mitDermalogica konto. Du får fri fragt ved køb over 499,-  og vi har 1-2 dages levering.

Jeg har spørgsmål vedr. mitDermalogica​
Hvis du har spørgsmål til kundeklubben eller bonuspoint er du velkommen til at tage fat i din foretrukne klinik eller sende en mail til info@dermalogica.dk