Fri fragt ved køb over 499 kr | Gaver når du shopper | dag-til-dag levering

Kan man udviske alderstegn i huden?

Uanset hvad du hører, læser eller ønsker at tro, kan alderstegn ikke viskes helt ud. Men du kan heldigvis gøre noget for at bringe situationen under kontrol.

Det er muligt at minimere alderstegnene og kontrollere ældningsprocessen. Nye undersøgelser har afdækket nogle ingredienser, som arbejder på et biokemisk niveau for at kontrollere ældning af huden og minimere alderstegnene. Nogle af disse ingredienser inkluderer antioxidante C- og E-vitaminer, peptider, mælkesyre og selvfølgelig daglig brug af et solfilter. Tal med din kosmetolog for at få et tilpasset hudplejeprogram, der kan kontrollere alderstegnene.

Hvad er frie radikaler?

Frie radikaler skyld i alderstegn i form af rynker, nedbrud af collagen og elasticitet samt inflammation. Frie radikaler er også kendt som Reactive Oxygen Species (ROS) og dannes af UV-stråler og forurening. Frie radikaler angriber og reagerer med hudceller, som normalt er stabile. Det forårsager krydsbinding i collagen og elastin, hvilket er med til at give rynker og samtidig nedsættes hudens evne til at reparere sig selv.
Heldigvis kan antioxidante C- og E-vitaminer hjælpe med at stoppe de frie radikaler og kontrollere ældningsprocessen.

Hvorfor er collagen vigtig for huden?

Collagen er et protein der proceres i kroppen, der forbinder, støtter og hjælpper med at styrke og opstramme kroppens væv. Når vi når vores 30 års fødselsdag, begynder vi at tabe 1% af vores collagen for hvert år, vi bliver ældre. Collagenproduktionen sænkes i takt med, at vi ældes bliver langsommere i takt med, at vi bliver ældre, hvilket påvirker hudens evne til at reparere sig selv. 

Mange hudplejeproducenter bruger ingredienser, der hjælper med at stimulere collagenproduktionen, da det hjælper med at stramme huden op og gøre den fast.

Hvad er forskellen mellem indre ældning og ydre ældning?

Alderstegn skyldes både indre og ydre faktorer. Indre ældning er den normale, genetiske fysiske forandringsproces og begynder så snart, at vi er født. Ydre ældning skyldes eksterne faktorer såsom vores miljø og livsstil.

Kosttilskud kan hjælpe med at forebygge og bekæmpe ældningstegn indefra

Om du vil forebygge eller tage lidt af farten på din huds ældning, er det en rigtig god ide at understøtte din huds sundhed indefra med kosttilskud, der passer til din hudtype og din alder. Vi anbefaler derfor at du ud over de genopbyggende og opstrammende hudplejeprodukter anvender et dagligt kosttilskud, der arbejder på at skrue hudens ældning lidt tilbage.

Vi står inde for de avancerede, prisvindende og gennemtestede kosttilskud fra Advanced Nutrition Programme - der udvikler kosttilskud netop til huden. Blandt andet har bestseller Skin Ultimate vist sig at være effektive til at give mere jævn hudstruktur og hudtone. Du finder Skin Ultimate + en række andre eminente kosttilskud til netop for tidlig ældet og moden hud her.

Relaterede artikler