Fri fragt ved køb over 499 kr | Gaver når du shopper | dag-til-dag levering

Active Clay Cleanser

Et dobbeltvirkende produkt med mineralrigt ler og kul, der afrenser effektivt og hjælper til at afbalancere fedtet hud.

Active Clay Cleanser

Der er en generel misforståelse vedrørende fedtet hud: At den kræver en mere aggressiv afrensning og mindre fugtcreme end andre hudtyper. Det er faktisk det modsatte, der gør sig gældende. I jagten på ”pinligt ren hud” har mange med fedtet hud en tendens til at bruge udtørrende renseprodukter og droppe fugtcremen. Dette fjerner den talg og de lipider, som huden har brug for – hvilket udløser en cyklus af dehydrering, der rent faktisk kan forværre kronisk fedtet hud. Fedtet hud har i virkeligheden brug for et afbalanceret mikrobiom for at holde sig sund.

Forskning viser, at et afbalanceret hudmikrobiom (gavnlig flora, der findes naturligt i huden) er nøglen til sund hud. Dette gælder især for fedtet hud: Den rette balance af gode bakterier hjælper til at bevare hudens naturlige beskyttende barriere, hvilket igen hjælper til at kontrollere talgen.

Active clay cleanser er udviklet specielt til fedtet hud og leverer et virkningsfuldt præbiotikum, der nærer hudens gavnlige bakterier og støtter et sundt mikrobiom og fugtbarriere. Det giver samtidig en 30 % mere effektiv afrensning (sammenlignet med Dermal Clay Cleanser) og efterlader huden finere, revitaliseret og grundigt afrenset.

Fordele

  • Kaolin-ler absorberer overskydende talg og øger hudens modstandskraft.
  • Aktivt Binchotan-kul adsorberer effektivt urenheder og hjælper til at afbalancere og rense huden.
  • Plante lipider og murumuru-smør arbejder sammen for at absorbere og fjerne overskydende talg fra huden, samtidig med at det hjælper til at beskytte hudens naturlige lipidbarriere og fremmer et sundt mikrobiom.
  • Et kompleks, der er rigt på bioflavonoider, bestående af citrus-, aloe og broccoliekstrakt forhindrer væksten af ”dårlige” bakterier, fremmer et sundt mikrobiom, hjælper til at rense porerne og efterlader huden blød, fin og revitaliseret.
  • Glycerol sørger for effektive præbiotiske fordele, støtter hudens naturlige forsvar og tilfører næring for at fremme hudens gode bakterier.

Relaterede artikler