Fri fragt ved køb over 499 kr | Gaver når du shopper | dag-til-dag levering

Cooling Aqua Jelly

Selv fedtet hud har brug for fugt. Faktisk er fedtet hud ofte dehydreret. Her kommer denne gelé fugtcreme dig til undsætning!

Huden har brug for fugt, uanset hvor meget talg, den producerer, men der er kæmpe forskel på fugtighedscremer. Den nye Cooling Aqua Jelly fra Clear Start er en gelé fugtcreme, der lægger sig let på huden og køler den af. Ingen tilstoppende ingredienser eller olier, som kun forværrer mængden af fedt i din hud. Og ved du, hvad det allerbedste er? Du behøver kun at bruge en mængde på størrelse med en ært morgen og aften!

Synes du, at din hud skinner lidt for meget?

Synes du, at din hud skinner lidt for meget?

Med sin cocktail af plejende og ultra-fugtende ingredienser, hjælper Cooling Aqua Jelly med at:

  • Reducere overskydende talg og forfine hudens struktur
  • Fugte og køle huden, så den føles frisk
  • Berolige og lindre huden og gøre den mere klar

Nogle af de vigtigste ingredienser er et biaflavonoid kompleks, der hjælper med at reducere overskydende talg. Den retinol-lignende ingrediens forfiner også den udbrudsramte hud. Hyaluronsyre binder fugten i huden, og gelé fugtcremen indeholder også beroligende, lindrende ingredienser som honningurt og blåbærekstrakt. Huden bliver tilført ekstra fugt fra ekstrakt af blåalger, som hjælper med at pleje huden. Derudover er der også ekstrakt fra basilikum og ingefær i cremen. De er med til at give den en frisk og mild duft, der er lige så forfriskende, som den føles på huden.

Hvis du vil læse mere om talgproduktion og dehydrering, så se vores blogindlæg om tør og fedtet hud.

Hudpleje tilpasset ung hud

Hudpleje tilpasset ung hud

Dermalogica Cleart Start er en serie af hudplejeprodukter til teenagere og unge voksne, hvis udbrud skyldes noget andet end hos voksne. For eksempel kan det være visse hormoner, der driller i en bestemt årrække. Ligesom alle andre produkter fra serien, er Cooling Aqua Jelly 100% vegansk, glutenfri og ikke testet på dyr.

Relaterede artikler