Fri fragt ved køb over 499 kr | Gaver når du shopper | dag-til-dag levering

Daily Glycolic Cleanser

Lysnende og behandlende renseprodukt, der fornyr mat, ujævn hudfarve og hjælper med at fjerne ophobninger, der skyldes miljømæssige faktorer.

Sig farvel til trist og mat hud

Mat, trist hud er et problem, som kan ramme alle. Hvorfor?
Fordi døde hudceller og miljømæssige faktorer, som forurening fungerer som ”brightness blockers”, der danner en mat ”overflade” på huden, som dæmper din glød. Det kan være en udfordring, at komme af med mat og trist hud, da en alt for intensiv tilgang til eksfoliering kan beskadige hudens barriere og medføre irritation.

Løsningen: Sig farvel til trist og mat hud. NY Daily Glycolic Cleanser giver dig mulighed for, via daglig rens, at opnå en hud, der er mere klar og velplejet. Dette blide, og alligevel effektive, produkt arbejder på at løsne og fjerne de ”brightness blockers”, der dannes på huden hver dag, samtidig med at hudens fugtbarriere bevares. Du får nu mulighed for at fjerne den triste overflade, hver gang du renser huden.

Glykolsyre / AHA

Glykolsyre / AHA

Superingrediensen i dette renseprodukt, glykolsyre, er kendt for at have den mindste molekylestørrelse blandt alle alfahydroxysyrer (AHA). Dette gør, at den effektivt trænger ind i hudens overflade, hvor matheden sidder. En blanding af beroligende ekstrakt fra morgenfrue og nærende jojobakerneolie behandler og genopbygger huden, og hjælper med at bevare hudens barriere. Dette sikrer en klar og sund hud efter hver afrensning.

Daily Glycolic Cleanser fås i 150 ml og 295 ml.

Køb dem her

Relaterede artikler