Fri fragt ved køb over 499 kr | Gaver når du shopper | dag-til-dag levering

Liquid Peelfoliant

Behandlende daglig peeling med en effektiv blanding af syrer og enzymer, som udglatter fine linjer, samtidig med at den synligt hjælper med at reducere porerne og udjævne hudfarven – uden at udtørre huden.
Liquid Peelfoliant

Liquid Peelfoliant

Alle har forskellig hudtype, men en ting er sikker; Vi ønsker alle hudplejeprodukter, der giver øjeblikkelige transformerende resultater. Set i det lys anvendes peeling ikke kun længere i det professionelle behandlerrum, men er blevet så populær at det også er en del af den daglige rutine hjemme på badeværelset. Dog er der ikke mange producenter, der formår at udvikle et produkt, som giver de synlige udglattende, poreminimerende og hudtone udjævende resultater, som mange kunder efterspørger.

En effektiv peeling, der kan anvendes i den daglige rutine, indeholder en høj procentdel af eksfolierende ingredienser, bestående af syrer og enzymer, der er optimeret til at virke på forskellige lag af hudens overflade. En kombination der giver yderst effektive resultater - uden at forårsage dehydrering eller irritation.

Liquid Peelfoliant er en formel med i alt 30 % syrer og enzymer, som bringer styrken og effektiviteten fra en professionel peeling hjem til dig på dit badeværelse. AHA’er og BHA’er eksfolierer og renser porerne; fytin- og tranexamsyrer lysner og udjævner; og PHA + fermenteret granatæble eksfolierer uden at udtørre huden. Denne formel indeholder også en nærende lipidblanding med “upcyclede” tranebær, så huden ser absolut strålende ud.

Genopliv, forny, gentag – og se transformerende resultater på kun tre minutter om dagen.

Fordele:

  • udglatter
  • minimerer porer og linjer
  • udjævner hudtonen

Bevist at produktet ensarter hudtonen og mindsker porerne ved 1. anvendelse + reducerer udseendet af rynker over 3 uger.
(Billeder opnået via en uafhængig undersøgelse af 29 forsøgspersoner.)

Relaterede artikler