Fri fragt ved køb over 499 kr | Gaver når du shopper | dag-til-dag levering

Micellar Prebiotic PreCleanse

NY Micellar Prebiotic PreCleanse fjerner skånsomt make-up og snavs med miceller + nærer med præbiotika.

Vi ønsker alle, at vores hudplejeprodukter gør mere. Samtidig sigter vi efter enkelhed: i vores daglige liv, vores rutiner og endda I vores hudplejeingredienser. Vi ønsker et renseprodukt, der effektivt fjerner make-up, solcreme og snavs – alt imens den nærer vores hud i stedet for at udtørre den.

Micellære make-upfjernere gør et fremragende stykke arbejde med at opnå dette: de virker som en magnet og fjerner blidt, men effektivt, snavs og make-up fra hudens overflade.

En effektiv kombineret formel

Denne innovative formel kombinerer kraften fra micellær teknologi med en unik præbiotisk formel, der hjælper med at styrke hudens barriere sammen med havremælk - og leverer varige plejende fordele, så huden fortsætter med at føles blød og næret længe efter du har renset din hud.

  • Rensende miceller murumuru-smør tiltrækker og opløser urenheder.
  • Havremælk med hudplejende lipider smelter blidt ind i huden.
  • En præbiotisk blanding hjælper med at balancere hudens mikrobiom og øge dens evne til at fastholde fugt.
  • Blødgørende abrikoskerneolie giver antioxidantfordele.
  • Aminosyrerigt bomuldsfrøprotein plejer og forstærker hudens barriere, selv efter afvaskning.

Hvad er forskellen mellem Micellar Prebiotic PreCleanse og PreCleanse?

Begge produkter er lige effektive til at fjerne ophobning af talg og begge er perfekt til alle hudtyper.

PreCleanse har en olielignende konsistens. Den kommer I en flaske med pumpe og er perfekt til afbalanceret/normal til fedtet hud. Den fjerner blidt og effektivt ophobninger af overskydende talg, solfilter, vandfast make-up og forurening. Den beroliger, lindrer og plejer huden før anden afrensning.

Micellar Prebiotic PreCleanse har en mælkeagtig konsistens. Den kommer I en flaske med pumpe og er perfekt til alle hudtyper, specielt sensible hud. Den indeholder miceller der blidt, men effektivt fjerner ophobning af overskydende talg, solcreme, vandfast make-up og forurening. Den fugter, plejer og blødgør huden før anden afrensning og har den ekstra fordel at den hjælper med at afbalancere hudens mikrobiom med præbiotika.

Relaterede artikler