Fri fragt ved køb over 499 kr | Gaver når du shopper | dag-til-dag levering

Micro-Pore Mist

Små porer, højt humør! Endelig en mist, der kan gøre det hele: minimer synlige porer, reducer overskydende talg og hjælper med at mindske udseendet af mærker efter udbrud. Lige hvad ung hud har brug for!

Micro-Pore Mist er en opfriskende toner formuleret med niacinamid og en antioxidantrig blanding, der fra første pift og øjeblikkeligt minimerer dine porer. Den er blid nok til at anvende flere gange om dagen eller som et opfriskende pift, når du har brug for det.

Emballagen er lavet af 50% genanvendt plastik, så din samvittighed bliver lige så god som din hud. PS! Vidste du at alle Alle Clear Start produkter er vegansk, glutenfri og er ikke testet på dyr. De indeholder heller ikke kunstige duft- eller farvestoffer.

Har du problemer med acne, bumser og uren hud?

Har du problemer med acne, bumser og uren hud?

Hudplejeserien Clear Start er udviklet specifikt til at behandle ung hud, der har tendens til urenheder og bumser. De hudproblemer, der kan opstå, når du har en ung hud er ofte forårsaget af andre faktorer, end når vi er voksne. Det kan for eksempel være særlige hormoner, der driller huden. Derfor bør en hudpleje af ung hud tilpasses dens specifikke behov for at opnå de bedste resultater. Dermalogica Clear Start produkter består af aktive ingredienser og milde planteekstrakter, der giver dig en ren og sund hud.

Vigtige ingredienser:

Flavonoid kompleks af vild hybenrose: Hjælper med at mattere huden og minimere porerne via porerkrympende teknologi fra første gang den anvendes.

Niacinamid (B3-vitamin): Hjælper med at mindske porerne og mærker efter udbrud, mens den opklarer og giver huden en mere jævn farve.

Ekstrakt fra troldnød, grøn te og kamille: Har en porersammentrækkende virkning.

Ekstrakt fra agurk: Opfrisker og køler.

Micro-Pore Mist indeholder ikke salicylsyre. Derfor kan den anvendes selvom man får receptpligtig akne medicin, uden risiko for at huden bliver sensibel. Professionel vejledning anbefales.

Relaterede artikler