Fri fragt ved køb over 499 kr | Gaver når du shopper | dag-til-dag levering

nyhed! daily microfoliant refill

Vi tager ansvar; Refill udgave produceret med 92% mindre plastik sammenlignet med den almindelige Daily Microfoliant.

VORES #1 EKSFOLIERING NU SOM REFILL

Du kender den helt sikkert - det unikke risbaserede enzympulver mikroeksfolierer den triste hudoverflade og efterlader straks huden mere klar og glat. Produktet er så mildt, at det kan anvendes dagligt.

Daily Microfoliant indeholder salicylsyre, der opløser døde hudceller, imens risklid og risekstrakt skånsomt eksfolierer hudens overflade. Pulveret beriget med ekstrakter fra lakrids og grape, der udjævner hudens pigmentering, så hudtonen bliver jævn og ensartet. Er desuden fri for kunstig farve, parfume og parabener.

Daily Microfoliant er nem at anvende; Hæld ca. ½ tsk. Daily Microfoliant ud i våde hænder og skum op med hænderne. Massér produktet ind i ansigtet med cirkelbevægelser. Undgå øjenområdet. Massér blidt i et minut og skyl herefter produktet grundigt af. Påfør herefter en toner, f.eks. Multi-Active Toner og din anbefalede Dermalogica fugtcreme.

Udover at spare plastik ved at vælge Daily Microfoliant Refill, sparer man også 15% på prisen i forhold til den almindelige emballage udgave af Daily Microfoliant.

Køb Daily Microfoliant Refill

Vi er stolte over vores engagement i bæredygtighed

Hos Dermalogica er vi stolte over vores engagement i at passe på vores planet. Vores produkter er cruelty-free og vi har et mål om at være 90% genanvendelige i 2020.

Læs mere om Dermalogica og bæredygtighed.

Relaterede artikler