Fri fragt ved køb over 499 kr | Gaver når du shopper | dag-til-dag levering

Retinol Clearing Oil

Yderst effektiv natolie der kombinerer retinol og salicylsyre i ét lindrende produkt og hjælper til at reducere synlige tegn på tidlig ældning af huden og fjerne udbrud.

Retinol Clearing Oil

Det moderne liv stiller utrolige krav til kroppens biologi, hvoraf meget ikke har ændret sig siden stenalderen; Uoverensstemmelser mellem vores hektiske liv i det 21. århundrede og årtusinder gamle organer og sind forårsager kronisk stress og hormonelle ubalancer for mange, både kvinder og mænd. Huden er det største organ i vores krop og er hurtig til at fremvise denne interne uro i form af voksen acne og for tidlig ældning af huden. Netop de to hudproblemer har ikke været muligt at behandle med ét produkt.

Indtil nu. Dermalogicas Retinol Clearing Oil kombinerer to kraftfulde og aktive ingredienser i én formel for første gang: Salicylsyre til hurtigt at rense og forhindre udbrud, og indkapslet Retinol, der bidrager til at reducere forekomsten af fine linjer, rynker og hyperpigmentering. Bedst af alt, fornyer denne effektive nat-olie huden natten over, leverer mere jævn hudtone og reducerer tegn på for tidlig ældning inden for 7 dage.

Udviklet med hud-lignende phytolipider: Retinol Clearing Oil har en lipid-baseret leveringssystem, der aktivt nærer med argan, hybenkerne- og jojoba olier. Dette hjælper med at optimere resultater, minimere irritation og fremme en sund glød og mere ensartet hud i løbet af natten.

Relaterede artikler