Fri fragt ved køb over 499 kr | Gaver når du shopper | dag-til-dag levering

Stabilizing Repair Cream til sensibel og sart hud

En nyhed der er klinisk bevist at hjælpe med at stoppe sensitiv, sart og sensibel hud på blot 1 uge.
Sart hud findes overalt.

Sart hud findes overalt.

Næsten 70% af verdens befolkning beskriver deres hud som sart eller meget sart. Alligevel føler mange stadig at det er en umulig opgave at finde det rigtige produkt til at behandle huden.

Det er fordi, sart hud ser ud og føles forskelligt for alle. Nogle oplever en mild opblussen en gang i mellem; andre kæmper med konstant rødme og ubehag. Årsagerne er også forskellige. Sart hud kan være arvelig. Andre gange skyldes den stress, kost, makeup-ingredienser eller forurening. Det kan være vanskeligt at udpege de faktorer, der udløser problemerne – og endnu sværere at undgå dem. Uanset årsagen er én ting sikker: Den sarte huds barriere er ofte nedbrudt og har brug for en chance til at komme sig.

En nyhed der stopper sart og sensibel hud.

Ny Stabilizing Repair Cream beroliger ved kontakt, reparerer hudens lipidbarriere og styrker huden for at hjælpe med at holde tegn på følsomhed på afstand. De andre UltraCalming produkter arbejder i synergi for at afhjælpe den nuværende irritation og mindske fremtidig opblussen.

Målet er at styrke hudens barriere og gøre huden mere modstandsdygtig over tid. Vælg derfor produkter, som beroliger, blødgør og reparerer huden. Gå efter ingredienser med ceramidopbyggende egenskaber, der øger fugten, samt planteekstrakter, der hjælper med at reducere inflammation og ubehag i dehydreret og sart hud. Endelig skal du beskytte huden med en fysisk solbeskyttelse i stedet for en kemisk.

Derfor har din hud brug for Stabilizing Repair Cream

Derfor har din hud brug for Stabilizing Repair Cream

De ultra-blødgørende ingredienser beroliger allerede ved første kontakt og hjælper med at bryde mønsteret for sart hud, da de øjeblikkeligt beroliger og hjælper huden med at blive mere modstandsdygtig over tid ved at hjælpe den med at producere sine egne ceramider.

Relaterede artikler