Fri fragt ved køb over 499 kr | Gaver når du shopper | dag-til-dag levering


professionel hudpleje siden 1986

Dermalogica blev grundlagt af en kosmetolog, så vi ved, hvordan man skaber skræddersyet hudpleje, der fungerer - ikke kun i dag, men hele livet. Vi tilbyder professionel uddannelse i hudpleje, produkter og behandlinger og services til både kosmetologer og kunder.

 

Jane

Mød vores grundlægger: Jane Wurwand

Som medstifter og visionær chef for Dermalogica og The International Dermal Institute efteruddannelsescenter er Jane Wurwand en af ​​de mest anerkendte og respekterede myndighedspersoner inden for professionel hudpleje. Under hendes ledelse er Dermalogica vokset til at være det førende professionelle hudpleje-brand, der bruges af mere end 100.000 kosmetologer i mere end 100 lande.

.

Rodfæstet i uddannelse

Vores produktlinje voksede ud af et ønske om at give kosmetologer de bedste hudplejeprodukter og den bedste uddannelse. Vi leverer færdighedsbaseret uddannelse til et globalt netværk af kosmetologer, der har et fælles mål: at sikre sund hud for alle. Dermalogica er på verdensplan kosmetologernes førstevalg.

Billede

.

Billede

Personlig hudpleje

Vi skaber helt personlige skræddersyede hudpleje-anbefalinger og behandlinger til hver enkelt person, fordi vi ved, at ingen hudproblemer er ens. Vores produkter fungerer bedst, når de anbefales af en professionel kosmetolog til din unikke hud. Uanset din livsstil, baggrund eller dit miljø kan du være sikker på at Dermalogica vil fungere for dig.

.

Menneskelig berøring

Vi tror på kraften i menneskelig berøring, der udstråler gennem vores hænder, vores stemme og vores intentioner. Det er sådan, vi forbinder os med mennesker og danner et unikt, varigt bånd.

Billede
Billede

Vi er stolte over vores engagement i bæredygtighed

  • Vi er cruelty-free, glutenfri og vegansk certificeret.
  • Vi har været et clean brand siden 1986. Vores formler er fri for kunstige duft- og farvestoffer, mineralske olier, lanolin, S.D. alkohol, parabener og mikroplast.
  • Alt det papir og karton vi anvender vil fremover være FSC certificeret for at være bæredygtig for skovene.