autoriserede produkter

Din hud fortjener sikre, effektive produkter
Køb altid dine produkter hos en autoriseret forhandler. Her er dine produkter garanteret 100% ægte.

Om dermalogica

øjeblikket hvor din hud ændrede sig. for altid.

Når Dermalogica møder din hud, redefineres hudens sundhed. Dermalogica er det foretrukne valg blandt hudplejeeksperter verden rundt. Hvorfor? Fordi vi i over 25 år har været dedikeret til at skabe resultater inden for sund hud gennem uddannelse, innovation og anbefalinger fra professionelle hudplejeeksperter.

Billede

Vi er stolte over vores engagement i bæredygtighed

  • Vi er cruelty-free, glutenfri og vegansk certificeret.
  • Vi har været et clean brand siden 1986. Vores formler er fri for kunstige duft- og farvestoffer, mineralske olier, lanolin, S.D. alkohol, parabener og mikroplast.
  • Alt det papir og karton vi anvender vil fremover være FSC certificeret for at være bæredygtig for skovene.

GLUTENFRI

VEGANSK

INGEN KUNSTIGE 
DUFT- OG FARVESTOFFER

PARABENE-FRI

DYREVENLIG

FSC CERTIFICERET

Nyheder

Fysisk solfilter til alle hudtyper

Indtil nu har det praktisk talt været umuligt at finde et fysisk solfilter, som er let at fordele på alle hudtoner og giver vigtig beskyttelse mod UV-stråler og blåt lys. Invisible Physical Defense SPF 30 kan a...

Læs mere
En mester i multitasking

Prisma Protect: En multitasking fugtcreme, der arbejder med hudens defensive dagtilstand ved at give en bredspektret beskyttelse med SPF30

Læs mere

Blog: din hud

Hvad er hyaluronsyre

Hyaluronsyre er en 'superstar' ingrediens fordi den kan binde vand optil 1000 gange sin egen vægt og fugter intenst og genskaber hudens spændstighed.

Læs mere
Voksenacne

Stress og hormonelle ændringer er hovedårsagen til acne hos voksne. Hvordan kommer man det til livs, hvorfor får man det som voksen og hvad kan man gøre?

Læs mere