autoriserede produkter

Din hud fortjener sikre, effektive produkter
Køb altid dine produkter hos en autoriseret forhandler. Her er dine produkter garanteret 100% ægte.

Om dermalogica

øjeblikket hvor din hud ændrede sig. for altid.

Når Dermalogica møder din hud, redefineres hudens sundhed. Dermalogica er det foretrukne valg blandt hudplejeeksperter verden rundt. Hvorfor? Fordi vi i over 25 år har været dedikeret til at skabe resultater inden for sund hud gennem uddannelse, innovation og anbefalinger fra professionelle hudplejeeksperter.

GLUTENFRI

VEGANSK

INGEN KUNSTIGE 
DUFT- OG FARVESTOFFER

PARABENE-FRI

DYREVENLIG

FSC CERTIFICERET

Vi er stolte over vores engagement i bæredygtighed

  • Vi er anerkendt som cruelty-free af PETA (People for the Ethical Tretment of Animals) og Leaping Bunny.
  • Vi er certificeret veganske på alle produkter pånær tre af vores produkter - Sheer Tint, SkinPerfect Primer og MultiVitamin Power Serum.
  • I slutningen af 2020 vil 90% af vores emballage være genanvendelig eller nedbrydelig. Meget af vores emballage er allerede bæredygtig.
  • I fremtiden vil alt det papir og karton vi anvender være FSC certificeret for at være bæredygtig for skovene.
  • Alle vores formler bliver produceret i Californien, som kan prale af at have nogle af verdens mest strenge love omkring miljø- og forbrugerbeskyttelse.

Professionelle behandlinger

Uanset om du vil have en quick-fix ansigtsbehandling  eller en mere grundig ansigtsbehandling, er Dermalogicas professionelle ansigtsbehandlinger altid skræddersyet og tilpasset din huds aktuelle behov.

Sund hud har sine fordele

Bliv medlem i dermalogicas fordelagtige bonusklub
- det er helt gratis! Så optjener du bonuspoint på alle de produkter du køber. Når du har optjent nok point kan de byttes til nye produkter.

Kender du din hudtype?

Når du skal vælge hudplejeprodukter med det formål at få en sund og flot hud, er det første skridt på vejen at identificere din hudtype. Så klik her for at finde ud af, hvilken hudtype du er. 

Nyheder

Fysisk solfilter til alle hudtyper

Indtil nu har det praktisk talt været umuligt at finde et fysisk solfilter, som er let at fordele på alle hudtoner og giver vigtig beskyttelse mod UV-stråler og blåt lys. Invisible Physical Defense SPF 30 kan a...

Læs mere
En mester i multitasking

Prisma Protect: En multitasking fugtcreme, der arbejder med hudens defensive dagtilstand ved at give en bredspektret beskyttelse med SPF30

Læs mere

Blog: din hud

Hvad er hyaluronsyre

Hyaluronsyre er en 'superstar' ingrediens fordi den kan binde vand optil 1000 gange sin egen vægt og fugter intenst og genskaber hudens spændstighed.

Læs mere
Voksenacne

Stress og hormonelle ændringer er hovedårsagen til acne hos voksne. Hvordan kommer man det til livs, hvorfor får man det som voksen og hvad kan man gøre?

Læs mere