Fri fragt ved køb over 499 kr | Gaver når du shopper | dag-til-dag levering

Hvad med mænds acne?

Derfor har mænd oftere længevarende acne end kvinder.

Produktionen af sebum (talg) er forskellige for mænd og kvinder. Efter puberteten er talgproduktionen større hos mænd, hvilket tilskrives androgen (testosteron) udskillelser, hvilket forklarer, hvorfor mænd har tendens til længerevarende acne. Selvom mænd har færre talgkirtler, har de generelt mere fedtet hud.

 

Daily Microfoliant fjerner blidt overskydende talg og døde hudceller og minimerer derved risikoen for både udbrud og indgroede hår.

Mænd har en kæmpe fordel - de producerer mere kollagen en kvinder

Uanset alder har mænd en højere kollagenindhold i huden end kvinder. Heldigt, ikke? Fordi kollagenindholdet er direkte relateret til tegnene på hudens ældning, siger man at en kvindes hud er omkring 15 år ældre end en mands i samme alder. Men mænd er mindre beherskede når det kommer til at dyrke solen end kvinder, hvilket betyder at de ikke er bruger så meget solbeskyttelse. Dette kan medvirke til at forklare, hvorfor de "15 år" aldersforskel på huden ikke så let opdages. Solens UV-skader kan tilføje år til en mands hud og udligne fordelen ved den nedsatte indre ældning. Udnyt fordelen og anvend bredspektret solbeskyttelse.

Oil Free Matte SPF30 giver bredspektret solbeskyttelse og hjælper med at holde skinnende hud i skak.

Endelig giver barbering mænd en ekstra fordel i hudpleje

Denne kraftige eksfoliering af de ydre hudlag kan føre til et mere ungdommeligt udseende hud. Men det kan også irritere huden og føre til flere indgroede hår eller knopper, hvis du ikke er forsigtig. Pas ekstra godt på din hud efter en barbering så du undgår urenheder, dehydreret hud og indgroede hår.

Relaterede artikler