Fri fragt ved køb over 499 kr | Gaver når du shopper | dag-til-dag levering

Kan mænd få glæde af hudplejeprodukter?

Hvordan adskiller mænds hud sig fra kvinders? Hvordan opnår jeg en sund barbering? Få svarene her

Hvordan adskiller mænds hud sig fra kvinders? Kan mænd få glæde af hudplejeprodukter?

Mænd og kvinders hud ligner hinanden i struktur, men mænds hud har ofte flere hår og en højere talgproduktion. Mænd kan helt sikkert få glæde af et professionelt anbefalet hudplejeprogram, der ikke blot hjælper mod barberingsproblemer, men også afhjælper andre problemer, der er forbundet med mænds hud. Mænd vil ofte have flere hudorme og bumser, da de har mere fedtet hud end kvinder. Et hudplejeprogram med afrensning, eksfoliering og fugtpleje vil hjælpe med at forebygge udbrud og holde huden sund.

Jeg bruger vand og sæbe nu og vil ikke have et kompliceret program. Hvad skal jeg bruge?

Mange mænd, foretrækker at undgå et kompliceret hudplejeprogram men er samtidig klar over, at sæbe-og-vand metoden kan skade og udtørre huden. Dermalogica anbefaler, at du bruger Special Cleansing Gel, et sæbefrit, skummende renseprodukt, Multi-Active Toner, en afbalancerende ansigtsspray, og Active Moist, en let, oliefri lotion. Denne hurtige og effektive rutine tager kun kort tid og efterlader din hud i den bedste tilstand.

Når du har vænnet dig til disse tre hudplejeprodukter til daglig pleje, kan du overveje en eksfoliering - f.eks. Daily Microfoliant, der hjælper med at forberede huden til barbering og en dybderensende maske, som hjælper med at mindske urenheder. Du bør naturligvis aldrig gå ud i solen uden tilstrækkelig solbeskyttelse - brug en af fugtcremerne med SPF fra Dermalogica - f.eks. Invisible Physical Defense SPF30.

Hvad sker der med huden, når jeg barberer mig?

Enkelt sagt er barbering en form for mekanisk eksfoliering. Barbering udløser en synlig irritation i huden og kan virke lidt som en overeksfoliering og medfører nedsat barriere i huden. Når hudens barriere er nedsat, sker der et større fugttab fra huden, hvilket medfører tør, skallende, revnet, sensibel hud. Her kan Calm Water Gel med fordel anvendes. 

Tørhed i huden kan øge hudens modtagelighed overfor en række barberingsproblemer, der omfatter indgroede hår og skægpest samt irritation og følsom hud.

Vil en ansigtsbehandling hos en kosmetolog hjælpe mig med mine barberingsproblemer?

Absolut.

En professionel kosmetolog kan tilbyde dig en ansigtsbehandling, der hjælper med at minske irritation, rødme, indgroede hår og bumser forbundet med barbering. Kosmetologen kan også hjælpe dig med at kontrollere fedtet hud eller tørhed og give dig tips til, hvordan du barberer på en måde, så du kan kontrollere dine barberingsproblemer. Desuden kan din kosmetolog anbefale dig et skræddersyet program til din barbering, som minimerer rifter, sår, rødme og irritation og samtidig beskytter din hud mod tørhed og ældende solstråler.


Vil du vide mere om mænds hud og hudpleje, kan du spørge din kosmetolog - find den nærmeste her.

Relaterede artikler