Fri fragt ved køb over 499 kr | Gaver når du shopper | dag-til-dag levering

Din livsstil og din hud

Kickstart din huds sundhed med en mild hudplejerutine, sunde kostvaner og et supplement af kosttilskud.

Gode daglige hudplejevaner og jævnlige behandlinger hos en professionel kosmetolog er den bedste måde at kickstarte og vedligeholde din huds sundhed på. Der er flere faktorer i din livsstil, du bør overveje i forbindelse med din hudpleje.

  • Visse fødevarer som kunstige sødestoffer, varme supper, citrus, tomater, krydderier eller chokolade kan få huden til at bluse mere.
     
  • Vær opmærksom på, at din hud påvirkes af dine hormoner, dit stressniveau, fysiske anstrengelser, alkohol- og nikotinindtag og hvor længe, du opholder dig i sollys.
     
  • Afrens altid din hud med lunkent vand. Varmt vand ødelægger hudens naturlige fugtbarriere.
     
  • Undgå makeup med kunstige farve- og duftstoffer, mineralske olier eller lanolin, da disse ingredienser forværrer dine hudproblemer.

Kosttilskud kan hjælpe med at genopbygge huden indefra

De fleste, der oplever rødme og irritation på grund af at hudens beskyttende barriere af den ene eller anden grund er kompromitteret vil gerne hurtigst muligt over på den anden side af problemet, da der ofte er store gener forbundet med en sensibel og sart hudtilstand. Vi anbefaler derfor at du ud over den genopbyggende, milde hudplejeprodukter anvender daglige kosttilskud til at booste huden indefra.

Vi står inde for de avancerede, prisvindende og gennemtestede kosttilskud fra Advanced Nutrition Programme - der udvikler kosttilskud netop til huden. Blandt andet har bestseller Skin Omegas vist sig at være utroligt effektive til at understøtte genopbygningen af hudens barriere og fugte huden indefra, således at du hutigere kan blive fri for kløende og irriteret hud. Du finder de rene fiskeolier med omega 3, -6 og D-vitamin + en række andre eminente kosttilskud til netop sensibel og sart hud her.

Relaterede artikler