Fri fragt ved køb over 499 kr | Gaver når du shopper | dag-til-dag levering

Hvorfor kommer huden på halsen til at hænge?

Uanset hvor sundt dit ansigt ser ud, kan din halsudskæring måske fortælle en anden historie ...
  • Huden på din hals er tynd, sart og har mindre kollagen end huden i dit ansigt.
  • De fleste mennesker forsømmer at inkludere halsområdet i deres hudplejerutine, men ved at give netop dette område mere dedikeret pleje kan hjælpe huden til at se mere glat, opstrammet og tonet ud.

Halshud og ældning

Uanset hvor sundt dit ansigt ser ud, kan din halsudskæring måske fortælle en anden historie. Det skyldes, at huden på halsen er tynd, sart og mere sårbar over for solskader, lysfølsomhed fra dufte og den rynkeforårsagende bevægelse ved at se ned på din mobile skærm. I modsætning til hud i ansigtet har huden på halsen mindre kollagen. Den kan også strækkes mere end huden på dine kinder og mister styrke og fleksibilitet med alderen - ligesom en elastik. Alle disse faktorer øger synligheden af løs hud på halsen, linjer, folder, ujævn hudfarve og struktur.

Sådan opstrammes huden på halsen uden kirurgi

Pleje af huden i halsområdet er ofte ikke en specialiseret del af den daglige hudplejerutine eller professionelle ansigtsbehandlinger. De fleste mennesker anvender produkter beregnet til ansigtet til påføring på hals og bryst i stedet for at bruge produkter, der er specielt beregnet til hals og décolleté. Selvom dette er en god start, kan brug af produkter udviklet til halsområdet og justering af dine livsstilsvaner hjælpe med at holde huden stram og tonet.

1. Anvend serum,

der opstrammer huden på halsen om morgenen og om aftenen.
Et hals-serum er en fantastisk måde at tilføje dedikeret hudpleje til halsen til din hudplejerutine. Hals-serum er typisk udviklet til synligt at opstramme og styrke huden i halsområdet. Det kan påføres før din fugtcreme for et løftet og opstrammet udseende på hals  og décolleté.

2. Træn dine halsmuskler.

De store muskler, der løber ned ad vores hals, understøttes ikke af knogler på samme måde som de gør i ansigtet, så de er naturligvis mindre stramme og løsnes lettere. Da halsmusklerne svækkes over tid eller med mindre brug, begynder halshuden at hænge. Du kan hjælpe med at styrke halsmusklerne og få din hals til at se længere, slankere og mere tones ud ved at lave daglige halsøvelser.

3. Tag flere pauser fra skærmen.

Ikke alle halslinjer skyldes ældning ældning. At se ned på dine mobile enheder kan øge synligheden af løs hud på halsen, selv i 20'erne. Ved at holde din hage løftet oftere kan du hjælpe med at forebygge udviklingen af ​​dybe halslinier.

4. Undgå at bruge dufte på halsen.

Mange parfumer er lysfølsomme, hvilket betyder, at de genererer frie radikaler, når de aktiveres af sollys. Dette gør din hud mere følsom over for sollys og fører til et øget synlighed af hudens ældning. Hvis du skal bruge en duft, skal du anvende den i et mindre udsat område eller skifte til en ikke-fotosensibiliserende duft.

5. Beskyt din hals og décolleté med solcreme.

Solskader fremskynder ældningstegn på huden, så hvis du vil holde ujævn hudtone, rynker og løs hud i skak, skal du gøre det til en daglig vane at anvende SPF på dit halsområde.

6. Få en professionel behandling af halsområdet.

Spørg din professionelle kosmetolog, om de hals-specifikke produkter eller teknikker i deres ansigtsbehandling. Dette kan hjælpe med at fremskynde synlige resultater.

Mens udseendet på din hals til dels er bestemt af din genetik, kan du stadig opnå din hals bedste udseende med dit hudplejeprogram og din livsstil. At gøre disse seks vaner til en del af din dag vil få dig langt i forhold til at holde huden på din hals stram og tonet.

 

Relaterede artikler