Fri fragt ved køb over 499 kr | Gaver når du shopper | dag-til-dag levering

Tips til træning og øget velvære

Vi håber, du allerede har fået indøvet nogle gode hjemmetræningsøvelser, så du kan holde corona-deller og trist hud fra døren. Vil du gøre lidt mere for din hud og dit velbefindende? Så læs videre og få et par fif til at træne ...

Gode hudplejerutiner kan have fantastisk effekt på trist og kedelig hud. Men en ting er sikkert - sund hud starter indefra med næringsstoffer, der hjælper med at skabe sunde hudceller. Og hvis du virkelig vil rykke på opstramning, toning og glød, gælder det om at få motioneret. Gløden hjælpes godt på vej, så snart blodet begynder at rulle i kroppen. 

Vi håber, du allerede har fået indøvet nogle gode hjemmetræningsøvelser, så du kan holde corona-deller og trist hud fra døren. Vil du gøre lidt mere for din hud og dit velbefindende? Så læs videre og få et par fif til at træne halsen, udnytte akupressur til at reducere poser under øjnene og linjer omkring munden. Og som det bedste et par tips til at afstresse, og skabe lidt velvære for en dejlig regenererende nattesøvn.

Motion giver yngre hud

Motion giver yngre hud

Motion er godt for din krop, din hud og dit velvære. Når du træner sætter du gang i cellefornyelsen, udrensning af affaldsstoffer og hudens glød boostes. Påstanden om at motion gør din hud yngre er måske at strække den lidt ... men noget tyder på at daglig motion rent faktisk kan forsinke hudens ældning.

Har du husket halsen?

Du kan med fordel udvide din daglige motion med en træningsrunde til din hals. Halsen er et ofte overset område når det gælder både hudpleje og træning, og de enormt mange timer vi bruger på at kigge ned i mobilen gør at den sarte hud på halsen begynder at folde og miste fleksibilitet og styrke meget tidligere end før vi havde den slags skærmvaner. 👎 

Men det kan der gøres noget ved! Prøv den nye Neck Fit Contour Serum, som er et opstrammende serum til din hals og décoletté. Udnyt den lille metalrulle og rul løs på hud og halsmuskulatur. Vi har gjort det let for dig - vælg din træning og følg videoguiden på neckcontourserum.com

DIY tips til udglatning

Vi er vilde med at træne huden som jo har det med at blive lidt doven, hvis ikke den holdes i gang, og musklerne bliver mindre fleksible og vil gerne trække sig sammen i panderynker og dybere folder omkring øjne og næse. Du kan anvende massage eller akupressur, som udover at frigive endorfiner blandt andet også hjælper til at øge blodcirkulationen og afslappe musklerne. 

Med Stress Positive Eye Lift kan du på en smart og effektiv måde udnytte akupressurens drænende effekt på hævelser omkring øjnene, samtidig med at den behandlende øjenmaske lysner mørke rande, så du kan se mere vågen og frisk ud. Den virker både her og nu og ved brug over tid. Perfekt hvis du vågner op med puffy øjne eller mørke rande. Anvend den kølende applikator på øjenmaske til den effektive DIY massage og intensiver resultaterne. Se videoguiden her.

Smil giver velvære

Rynker er tilladt - i hvertfald smilerynker! Tænk på noget der gør dig rigtig glad og får dig til at smile, det vil automatisk øge din glæde. Tag den en skridt videre og skriv tre ting ned, som du er taknemmelig for. Taknemmelighed øger ligeledes positivitet og glæde.

Men du kan naturligvis anvende en lille DIY massageteknik sammen med Nightly Lip Treatment, som er en lille strygejerns-teknik til huden omkring dine læber og til næsefolds-linjerne. Se den lette videoguide her.

En dårlig nattesøvn ses på din hud

Vi er ikke ret meget værd hvis ikke vi har fået en god nattesøvn. Slut dagen af med behagelige dufte som beroliger dine sanser. Lavendel er stadig en favorit når det kommer til søvndyssende og beroligende egenskaber. Lyt eventuelt til afslappende musik, som kan hjælpe dig med at komme ned i gear. 

Hvis du alligevel er en af dem som ruller hvileløst rundt, mens du "drømmer" om at falde i søvn. Kan du med fordel prøve natbrillerne i blød velour med økologisk fransk lavendel. Tag et par dybe indåndinger og lad roen sænke sig.

Den søvndyssende mester!

Den søvndyssende mester!

For virkelig at udnytte døgnets rytme kan du anvende Sound Sleep Cocoon, som er en natcreme med beroligende æteriske olier, som hurtigere hjælper dig ind i den dybe søvn. Den har naturligvis også en masse hudplejende egenskaber + du kan benytte dig af app'en som blandt andet indeholder en DIY massage og et beroligende lydspor - alt sammen for at du kan nyde en ekstra-god nattesøvn. Du finder den her på soundsleepcocoon.com

Relaterede artikler