Fri fragt ved køb over 499 kr | Gaver når du shopper | dag-til-dag levering

Vi afliver myterne: øger påført kollagen hudens naturlige kollagenproduktion?

I den evigt skiftende verden af hudplejetrends er kollagenserum og -cremer blevet et varmt emne. Hos Dermalogica er vi dedikerede til at aflive myter om hudpleje med videnskabelig underbyggede indsigter. Så lad os dykke ned i gåden om kollagen: Kan påført kollagen faktisk forbedre din huds kollagenreserver?

Hvad er kollagen? Og hvad gør kollagen for at holde din hud sund?

Først er det vigtigt at forstå kollagenets struktur: Kollagenmolekyler er i sagens natur store. De er faktisk så store, at de ikke effektivt kan trænge igennem hudens yderte lag, epidermis. Det beyder, at selom kollagencremer kan give andre fordele (nemlig overfladefugtning eller midlertidig plumping-effekt), kan de ikke effektivt nå ned i hudlagene for at stimulere hudens egen kollagensyntese.

Den bedste hudsundhed kommer ved at støtte hudens naurlige processer med ingredienser, der kan komme derhen, hvor huden har brug for dem. I stedet for at satse på topisk kollagen for at holde huden sund, skal du bruge ingredienser, der er kendt for at støtte hudens kollagen - som aminosyrer eller peptider.

Vil du vide mere om  hvilke hudplejeprodukter, der er de rigtige for din hud? Få lavet en Face Mapping hudanalyse hos din nærmeste forhandler og Dermalogica-kosmetolog.

Vi har sammensat 2 hudplejerutiner som bedst støtter hudens kollagen

Hudplejerutine til ung hud med Pro Collagen Banking serum 

1: Daily Glycolic Cleanser

2: Daily Microfoliant 

3: Pro Collagen Banking Serum 

4: Prisma Protect Spf30

Kosttilskud kan understøtte og bevare hudens natulige kollagen

For at opbygge aminosyrer til sundt kollagen og beskytte kollagenfibrene har kroppen brug for yderligere synergistiske næringsstoffer kaldet kollagen co-faktorer. C-, B-, D-vitamin, zink, MSM, og antioxidanter spiller en vigtig rolle i at bringe stærkt, elastisk kollagen videre til huden.

Hvis du gerne vil understøtte og booste din huds kollagen på bedste vis, anbefaler derfor at du indtager daglige kosttilskud. Vi står inde for de avancerede, prisvindende og gennemtestede kosttilskud fra Advanced Nutrition Programme - der udvikler kosttilskud netop til huden. Kig nærmere på blandt andet Skin Vit C med både zink og antioxidanter

Relaterede artikler