Fri fragt ved køb over 499 kr | Gaver når du shopper | dag-til-dag levering

4 myter om acne du skal vide

Det skorter ikke på myterne, når det handler om acne. Gør op med rygterne og lær fakta, som hjælper dig med at holde din hud sund og ren. Vi vil b.la. fortælle dig 4 myter om acne du skal vide
Myte 1: En hudorm er rent faktisk skidt i en pore i huden.

Myte 1: En hudorm er rent faktisk skidt i en pore i huden.

FALSK! Hudorme, der også kaldes åbne comedoner, er ganske enkelt små tilstopninger, der er nået op til hudoverfladen, hvor de oxiderer ved kontakt med luften. Oxidering får tilstopningen til at skifte farve (gør den mørkere) - tænk bare på hvordan et æble bliver brunt, når du har skåret det over.

Myte 2: Sukkerholdige, raffinerede fødevarer bidrager til acne.

Det er faktisk en misforståelse - disse fødevarer kan ikke direkte forårsage acne, men de kan give næring til grobunden for acne ved at øge talgproduktionen i huden. Tal med din professionelle kosmetolog for at finde ud af, om din talgproduktion påvirkes af specifikke fødevarer, og gør det nemmere for dig selv at bekæmpe acne. 

Myte 3: Solfiltre giver fedtet hud og næring til acnebakterier.

FALSK! Tal med din professionelle kosmetolog om nye, avancerede formler, der giver solbeskyttelse til din hud og samtidig plejer din hudtilstand - også hvis du har brug for at mattere huden og mindske bakterier.

Myte 4: Hold dig fra skyllemiddel.

SANDT! Prøv at undgå at bruge skyllemiddel på lagener og pudebetræk. Hovedingredienserne er ofte oksespæk og duftstoffer - og de coater din hud! - Derudover bør du skifte dit pudebetræk mindst en gang om ugen for ikke at overføre gamle bakterier til din hud.

Relaterede artikler