Fri fragt ved køb over 499 kr | Gaver når du shopper | dag-til-dag levering

Derfor er rens det første skridt i kampen mod bumser

Huden skal holdes ren og sund, derfor er rens det første skridt i kampen mod bumser. Vi læser dagligt om cremer og spot behandlinger, som kan fjerne acne hurtigt. Men hvorfor er det vigtigt, at du renser dit ansigt? Og hvorfor skal det være første skridt i din hudplejerutine hvis du vil undgå acne?

Sund hud er vejen frem

Selvom du har haft kort succes med et spot produkt, betyder det ikke at huden er sund. Det er vigtigt at have en hudplejerutine, som har til formål at holde din hud ren og sund. Første skridt i en god hudplejerutine er at finde et godt renseprodukt.

Om morgenen er det vigtigt at rense din hud med et renseprodukt for at fjerne de døde hudceller, overskydende fedtstof og bakterier, der måtte været kommet om natten. På den måde hjæper dit renseprodukt til at du får renset snavs og bakterier ud af porerne, så de ikke stopper til og bliver til bumser eller acne udbrud. Om aftenen er det selvfølgelig vigtigt at rense eventuel makeup af når du bruger dit renseprodukt, men også alt fra støv til bilos. I løbet af en dag kan huden nå at blive ret beskidt. Hvis du ikke renser dit ansigt om aftenen med dit foretrukne renseprodukt, kan dine porer nemt stoppe til og være grobund for bakterier. Nej tak! 

TIP: Skift pudebetræk minimum en gang om ugen, hvis du har tendens til at få bumser.

For at hjælpe dig et skridt nærmere på sund hud følg denne guide

 

Hvad kan et godt rense produkt gøre for din hud?

En god rens rengør huden i dybden uden at udtørre den. Rensen stimulerer huden, fjerner døde hudceller og overskydende talg, så huden holdes sund og fri for bumser! Vi anbefaler Breakout Clearing Foaming Wash.

Måden du bruger den på er:

Skum en lille mængde op i hænderne med vand. Påfør ansigt, hals og bryst. Tilfør mere vand for at skumme op. Undgå at få produktet i øjnene. Rens grundigt af med lunkent vand. Påfør herefter Micro-Pore Mist efterfulgt af fugtcreme f.eks. Clearing Defense SPF 30 eller Skin Soothing Hydrating Lotion. Eller hvis du har olieret hud, anbefaler vi Cooling Aqua Jelly.

Relaterede artikler