Fri fragt ved køb over 499 kr | Gaver når du shopper | dag-til-dag levering

Professionelle ansigtsbehandlinger

Uanset om du vil have en quick-fix ansigtsbehandling  eller en mere grundig ansigtsbehandling, er Dermalogicas professionelle ansigtsbehandlinger altid skræddersyet og tilpasset din huds aktuelle behov.

Face Mapping hudanalyse

Face Mapping® hudanalyse, udviklet af The International Dermal Institute, er en unik hudanalyse, der giver et helt præcist billede af din huds aktuelle tilstand. Din kosmetolog inddeler dit ansigt i zoner, som nøje undersøges med hænderne og luplampe efter en grundig afrensning. Ud fra det kosmetologen observerer kortlægges din hudtype og hudtilstand. Herefter kan I i fællesskab skræddersy din Skin Fitness Plan med de hudplejeprodukter kosmetologen anbefaler til din hud.

Varighed: 10-15 minutter

Facefit

Facefit

Denne ekspres ansigtsbehandling er din hurtigste vej til sund hud - ideel til den travle type, der har brug for en hurtig boost af huden. Inkluderer en face mapping hudanalyse og personlige produktanbefalinger.

Varighed: 10-15 minutter

Skræddersyede ansigtsbehandlinger

pro skin 30

proskin 30 er en skræddersyet 30-minutters Dermalogica behandling, der tager fat på dit primære problem inden for et overskuelig tidsrum.

Varighed: 30 minutter

pro skin 60

pro skin 60 er en skræddersyet 60-minutters Dermalogica behandling, der bringer din hud ud på den ultimative rejse mod sund hud. Behandlingen er individuel skræddersyet efter dit og hudens behov.

Varighed: 60 minutter

Anmeldelser af pro skin 60

"en time i himlen, pulsen i bund og velværet i top fortjener vi faktisk at gi' os selv!"

Avancerede ansigtsbehandlinger

pro power peel 30

Vores kraftigste, hurtigste peeling. Denne unikke tre-syre tilgang giver din hud en dyb eksfoliering, der er 100% skræddersyet til dig. Ideel til fine linjer, rynker, ujævn pigmentering eller udbrud.

Varighed: 30 minutter

pro power peel 60

Du har aldrig før oplevet en peeling som denne. Nyd alle fordelene ved pro power peel 30, plus yderligere dyb serumbehandling, en skræddersyet ansigtsmaske og LED-lysterapi.

Varighed: 60 minutter

Læs mere om vores mere avancerede behandlinger

Læs om vores populære behandlinger med micro- og nano-needling, der på avanceret vis arbejder på at forbedre hudens struktur, ved at stimulere hudens fornyelse.

se meget mere om vores PRO behandlinger

Behandlinger sammensat ud fra din huds aktuelle behov og dine ønsker.

Behandlinger med frugtsyre-peeling, microneedling eller nanoneedling.

Behandlinger med med netop ét fokusområde, der giver dig enestående resultater.