Fri fragt ved køb over 499 kr | Gaver når du shopper | dag-til-dag levering

Bedre hud. Gå til kosmetolog.

Derfor bør du gå til en professionel kosmetolog ...

Af samme årsag som det er nødvendigt at konsultere en læge og tandlæge: for et bedre helbred!

Hud er en levende del af din krop (faktisk dit største organ), der forsvarer sig mod miljømæssige angreb og ekstreme temperaturer. Det hjælper med at eliminere toksiner fra kroppen. Det heler sig fra snit, hudafskrabning og ridser som en sand mester. Den forny og beskytter kontinuerligt. Kort sagt, hud holder de dårlige ting ude og de gode ting inde.

Så hvorfor investerer du mere på dit hår og negle - to ting på din krop, der ikke lever?

Din hud har brug for personlig opmærksomhed fra en professionel - og den professionelle er en professionel Dermalogica kosmetolog.

Hos Dermalogica uddannes der på verdensplan mere end 75.000 kosmetologet om året. Professionelle Dermalogica kosmetologer er certificerede hudpleje-eksperter, der er uddannet til at anbefale Dermalogica-produkter og levere Dermalogicas professionelle ansigtsbehandlinger. De har svarene på dine mest presserende hudplejeproblemer. De ved om nogen, hvordan de kan levere reelle, synlige resultater. De er de bedste i branchen og har en ægte lidenskab for at passe på din hud.

Din bedste hud begynder med sund hud, og sund hud starter med et besøg hos en Dermalogica kosmetolog. Oplev din sundeste hud - nogensinde!

Relaterede artikler