Fri fragt ved køb over 499 kr | Gaver når du shopper | dag-til-dag levering

En time i himlen, pulsen i bund og velværet i top fortjener vi faktisk at gi os selv!

Dorthe anmelder ProSkin 60 behandlingen.

Mandag formiddag mødte jeg halvfortravlet og solvarm ind på Hudplejeinstituttet i Aarhus – blev mødt af en overskudsagtig, smilende og hjertevarm dame, som fulgte mig ovenpå – og bød på et tiltrængt glas koldt vand inden jeg blev mødt af en imødekommende Mette, som gav mig en intro og fem minutter til at få smykkerne af og fødderne op. Og lige der på briksen faldt pulsen helt og aldeles! En skøn duft af lavendel blandet med en rolig og afslappet atmosfære – helt klart forstærket af at jeg forinden havde iført mig en blød og velduftende kåbe og fik hænder og fødder tørret i varme håndklæder. Lige præcis sådan får man det mest hektiske menneske helt ned i gear på fem minutter!

Jeg følte mig helt igennem overladt til kyndige hænder – Mette gennemgik detaljeret hudanalysen og vi blev enige om at mit ønske om en mere ensartet hud med fokus på mine 40-something rynker, gav rigtig god mening af fokusere på. Behandlingens fokus var at tilføre fugt for netop at minimere tørhedsrynker og samtidig skrue ned for min let blussende hud med en del pigmentforandringer. Rens, eksfoliering og maske kunne jeg ikke ha forestillet mig bedre og toppet af med en ansigtsmassage, der muligvis fik mig til at glide i drømmeland i et par minutter, så blev den her mandag altså en af de bedre!!

Efter en times himmelflugt følte jeg mig både udhvilet, forkælet og ikke mindst ”freshfaced”. Min hud syntes mere gennemfugtet end jeg husker at den nogensinde har været – og med en glød, jeg ikke troede var mulig at skyde ind i min godt 40-årige hud.

Mette gennemgik hele behandlingen og de benyttede produkter med mig, og jeg fik en fin oversigt med mig, så jeg ville kunne huske produkterne efterfølgende – og sørme om ikke jeg blev begavet med både rens og natcreme :) Det var helt specifikke råd og forslag til hvad der gør godt for min hud, jeg kunne tage med mig hjem – og ikke blot blev jeg lidt mere hudklog, men allermest gav behandlingen og den dertilhørende vejledning mig et kærligt, men klart betydeligt skub bagi! Lyst og vilje til at komme i gear og gøre den der smule ekstra godt for min hud. Ærlig snak, så havde jeg lidt kastet håndklædet i ringen overfor de der pigmentforandringer – men det skal være løgn, skal det. For den forskel som behandlingen kombineret med den seneste uges hjemmebrug af Dermalogica produkter har gjort for min hud, så kan jeg da ikke andet end blive ved! Altså, jeg er jo ikke blevet ti år yngre eller 20% smukkere, men jeg har fået inspiration til at få det maksimale ud af den hud, jeg har - og jeg kan se og mærke en forskel. Min hud blusser ikke så meget, rynkerne skriger knapt så meget fordi de er mættet med fugt og generelt er min hud faktisk blevet mere jævn. Så meget endda at jeg har haft et par au natural dage den sidste uge! Og det husker jeg ikke præcis hvornår det skete sidst.

Jeg kommer til at gøre det igen! Og jeg kommer til at opfordre andre til at gøre det samme! Af flere forskellige årsager – fordi en time i himlen, pulsen i bund og velværet i top fortjener vi faktisk at gi os selv! Og fordi behandlingen her er præcis så genial til at give kick og motivation til at få pudset rutinen af. Måske det kun er mig og nogle af de kvinder, jeg kender, der bliver lidt dovne med tiden – men hvor har det været fedt at blive mindet om at det er muligt at forbedre det, vi har :)

Igen – tak for oplevelsen!

Relaterede artikler