Fri fragt ved køb over 499 kr | Gaver når du shopper | dag-til-dag levering

En ultimativ behandling, forskellig hver gang

Giv dig selv den ultimative selvforkælelse og opnå sund hud.

Her kan du læse hvad en ProSkin 60 behandling består af

Hos Dermalogica er vores professionelle kosmetologer uddannet efter International Dermal Institutes principper. De er de mest uddannede fagfolk i branchen. Tænk på en professionel kosmetolog som en specialist for din hud. Vi er dedikeret til at give dig rigtige resultater.

En ansigtsbehandling kan være noget, der er overvejende selvforkælelse. En ProSkin ansigtsbehandling er specifik for hver enkelt kundes hud, designet netop til dig af en hudpleje-ekspert, og resultaterne taler for sig selv.

En skræddersyet behandling

ProSkin 60 er en skræddersyet, 60-minutters Dermalogica behandling, der bringer dig ud på den ultimative rejse mod den sundeste hud.

Behandlingen er ideel til dig, der har tiden og ønsker en grundig, skræddersyet
oplevelse, der gør noget ved dine hudproblemer. ProSkin 60 giver dig en fuld
sanseoplevelse, hvor der er tid til at hvile og slappe af.

 

Sådan foregår behandlingen

Alle behandlinger starter med Dermalogicas DobbeltAfrensning og en grundig Face Mapping hudanalyse efterfulgt af fire nøglemoduler (f.eks. eksfoliering, maske, udrensning, ansigtsmassage i aromatiske olier), som er tilpasset til behandlingsmetoden og netop din huds behov og dine ønsker.

Enhver behandling afsluttes med produkter, der gør din hud glødende, mere lysende, gennemfugtet, helt ærligt, den vil være i sin optimale tilstand, den bedste hud, du nogensinde har haft.

Efter endt behandling får du en personlig Skin Fitness Plan og du bliver vejledt i de produkter kosmetologen anbefaler for hurtigere at opnå resultater eller vedligeholde en sund hudtilstand.

Relaterede artikler