Fri fragt ved køb over 499 kr | Gaver når du shopper | dag-til-dag levering

Betaling

Når du handler hos dermalogica.dk, kan du benytte følgende betalings- og kreditkort:

- Dankort
- eDankort
- MasterCard
- Maestro
- VisaCard
- Visa Electron
- MobilePay

Der tages ikke gebyr ved betaling på dermalogica.dk.

Når du gennemfører en online betaling med betalingskort på dermalogica.dk, er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise betalingen, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt på dermalogica.dk. Du er dermed bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1.200 kr., hvis dit kort misbruges ved brug af pinkode.

En forudsætning for at du kan føle dig tryg er at sikre dig den højeste mulige sikkerhed. Vi anvender det meget sikre betalingssystem fra Quickpay.

Dine kreditoplysninger er beskyttede og krypterede, når de sendes til behandling ved Quickpay. Det betyder i praksis, at al indtastning af kreditoplysninger ske via Quickpay. Vi får dermed ikke kendskab til de oplysninger, du indtaster, men får besked, om transaktionen er godkendt eller ej. Vi kan derfor heller aldrig hæve mere på dit kreditkort, end du har godkendt. Vi hæver først pengene på dit kreditkort, når dine varer er afsendt.