Fri fragt ved køb over 499 kr | Gaver når du shopper | dag-til-dag levering

 

 

Avancerede ansigtsbehandlinger

pro power peel ansigtsbehandlinger

Frugtsyre ansigtsbehandlinger til akne, ældningstegn eller pigment. Denne ansigtsbehandling kombinerer vores mest kraftfulde kemiske peeling med avancerede teknikker. Styrken af peelingen bliver 100% skræddersyet ud fra din hudens behov og sensibilitet.

Varighed 30 eller 60 minutter.

pro nanoneedling ansigtsbehandling udglatter og ensarter hudens struktur

pro microneedling ansigtsbehandlinger

Denne meget populære ansigtsbehandling anvender den mest avancerede teknik for at behandle mørke pletter, linjer/rynker og hudens struktur. Microneedling stimulerer hudens regenerering og produktion af collagen ved at aktivere kroppens helingsproces.

pro nanoneedling ansigtsbehandlinger

Ønsker du en mere glat hudstruktur og mindre porer? Aktive eksfolierende ingredienser og professionelle sera kan indsluses i huden med et unikt apparat. Her anvendes en nanotip med bittesmå kegler for at maksimere penetrationen og hudens fornyelse. Huden bliver mere glat, får en mere jævn overflade og en fantastisk glød samtidig med at synligheden af fine linjer mindskes med denne ansigtsbehandling.

pro dermaplaning ansigtsbehandling

Denne behandling anvender en steril skalpel til at fjerne døde hudceller og små vellushår/dun i ansigtet, så huden fremstår mere glat med jævn struktur, mere glød og med en porcelænsagtigt finish.