Fri fragt ved køb over 499 kr | Gaver når du shopper | dag-til-dag levering

 

Målrettede ansigtsbehandlinger

Find den bedste målrettet ansigtsbehandling til din hud her 

Du fortjener den bedste målrettede ansigtsbehandling til din hud, og her har du et godt udgangspunkt for at finde den. Med en professionel tilgang til hudpleje og videnskabelig evidens kan du opnå en sund og strålende hud. Ved hjælp af nøje udvalgte ingredienser og behandlinger, kan du forbedre din huds tekstur, farve og glød. Vores erfarne kosmetologer kan analysere din hud og anbefale en målrettet ansigtsbehandling, der passer til dine individuelle behov. Med professionelle produkter og teknikker kan du få en behandling, der efterlader din hud frisk og ungdommelig. Så uanset om du ønsker at bekæmpe fine linjer og rynker, acne eller tør hud – så kan vi hjælpe dig med en skræddersyet behandling.

pro clear ansigtsbehandlinger

Til dig, der har akne udbrud (tilstopninger eller aktive udbrud / bumser, ar efter akne). Pro clear er aktive ansigtsbehandlinger, der hjælper med at rense og fjerne tilstopninger samt berolige inflammerede udbrud med aktive professionelle produkter og beroligende teknikker. Opnå synlige resultater med vores pro clear program.

pro bright ansigtsbehandlinger

Specielt til pigmentforandringer eller mat hud. Pro bright er højeffektive ansigtsbehandlinger med et C-vitamin boost, der indsluses i huden for at reducere pigment og give udstråling. Ansigtsbehandlingen giver en mere jævn hudtone, reducerer fine linjer og giver huden en fantastisk glød.

pro bright behandling af uens pigmentering og glansløs, trist hud

pro firm ansigtsbehandlinger

Ønsker du opstramning af ansigt, hals og bryst? Pro firm ansigtsbehandlinger er en udførlig workout af huden. Denne unikke ansigtsbehandling er en kombination af opstramning, dybdegående ansigtsmassage, som løsner spændinger. Huden bliver stimulereret, fornyet og mere glat ved hjælp af de professionelle produkter.

pro calm ansigtsbehandlinger

Til dig med sart/sensitiv hud. Har du tendens til sart hud, eksem, rosacea eller lign., kan Pro Calm ansigtsbehandling hjælpe med at mindske rødme, kløe og irritation. Behandlingen fokuserer på at berolige, fugte og styrke din huds barriere, så den bliver mere sund og modstandsdygtig.

pro eye flash behandling af øjenområdet

pro eye flash øjenbehandlinger

Fokus på øjnene. Pro eye flash er en effektiv øjenbehandling, der lysner huden under øjnene og hjælper med at udjævne hudtonen og teksturen. I pro eye flash øjenbehandlinger anvendes frugtsyre, intens stimulering af huden og indslusning af aktive planteekstrakter for at reducere fine linjer og rynker.

Fandt du ikke den rette ansigtsbehandling?

Hvis du ikke har fundet den rette ansigtsbehandling endnu, behøver du ikke at bekymre dig. Der er altid muligheder for at skræddersy din behandling, så den passer til dine unikke behov. Avancerede behandlinger vil også være tilgængelige, hvis du vil give din hud ekstra opmærksomhed. Vores professionelle team af hudplejeeksperter vil hjælpe dig med at vælge den rigtige ansigtsbehandling, der passer til dig og din hudtype. Det er vigtigt at have tillid til den behandling, du modtager, og vi er sikre på, at du vil føle dig tryg og tilpas med vores skræddersyede og avancerede ansigtsbehandlinger.

Se skræddersyede behandlinger eller avancerede behandlinger herunder