Fri fragt ved køb over 499 kr | Gaver når du shopper | dag-til-dag levering

Sandheden om kombineret hud

Kombineret hud er kendetegnet ved, at pande, næse og hage - altså T-zonen - ofte bliver blank i løbet af dagen og har tendens til urenheder og tilstopninger. Samtidig ses en mere afbalanceret talgproduktion på kinderne, hvorfor hudtypen netop kaldes kombineret. Hos Dermalogica tilbyder vi en række hudplejeprodukter, der passer til netop denne hudtype. Produkterne her på siden er målrettet pleje til kombineret hud. Disse hudplejeprodukter fokuserer på at rense huden i dybden, eksfoliere og fugte huden med det formål at mindske urenheder, og efterlade din hud mindre blank og mere sund.

Must-haves til en kombineret hud

Målrettet pleje til kombineret hud

Du bør altid tilpasse din hudpleje til din hudtype. Vi har alle forskellige behov, og pleje til kombineret hud bør derfor være fokuseret anderledes end eksempelvis pleje til fedtet hud. Netop derfor ligger vi hos Dermalogica stor vægt på at udvikle målrettede produkter, så du kan opnå den mest effektive hudpleje. Vi har en bred, men fokuseret vifte af pleje til kombineret hud, hvor du finder alt fra det komplette hudplejeprogram, skin kits og meget mere. Med disse hudplejeprodukter vil du opnå en sund hudpleje, der imødekommer de udfordringer, der kan opstå med kombineret hud.

Gode råd til pleje af kombineret hud

Når det gælder sund og smuk hud, kommer du meget langt med en effektiv daglig hudpleje. Ligeledes kan jævnlige behandlinger hos en professionel kosmetolog gøre vidundere. Men derudover er der også flere faktorer i din livsstil, som du bør overveje i forbindelse med din hudpleje. Først og fremmest bør du undgå at udtørre huden med alkoholbaserede produkter, da de dehydrerer din hud. Derudover bør du undgå at pille i dine urenheder, da det kan medføre ar dannelse og permanente skader i huden. Det kan desuden være en god idé at undgå makeup med kunstige farve- og duftstoffer, mineralske olier eller lanolin, da disse ingredienser forværrer dine hudproblemer. Har du spørgsmål til kombineret hud, vores hudplejeprodukter eller andet, så tøv ikke med at kontakte os på mail eller telefon.