Fri fragt ved køb over 499 kr | Gaver når du shopper | dag-til-dag levering

Hvad er hyaluronsyre

Hyaluronsyre er en 'superstar' ingrediens fordi den kan binde vand optil 1000 gange sin egen vægt og fugter intenst og genskaber hudens spændstighed.

Hyaluronsyre er sukkermolekyler, der findes naturligt i huden. Den binder fugt i huden og hjælper med til at holde huden fyldig og ungdommelig. Desværre falder mængden af hyaluronsyre med alderen, hvilket kan medvirke til en række forskellige hudproblemer f.eks. en mere tør og tyndere hud. Faktisk har mange mistet halvdelen af mængden af hyaluronsyre i huden, når de rammer 50 års alderen.

Hyaluronsyre er en 'superstar' ingrediens fordi den kan binde vand optil 1000 gange sin egen vægt og fugter intenst og genskaber hudens spændstighed. Hyaluronsyre udfylder mellemrummene mellem cellerne med fugt, så de elastiske fibre i huden ikke udtørrer og derved foresager rynker.

Hyaluronsyre kan have forskellige molekylestørrelser. Hyaluronsyre med stor molekylevægt danner en hinde på hudens overflade, som fugter de øverste lag af huden og beskytter mod ydre irritationskilder såsom forurening.

Hyaluronsyre med lille molekylevægt trænger hurtigt ned i huden for at fugte og binde vand i de dybere lag af huden.

 Er du klar til at booste din hud med en god omgang hyaluronsyre?