Fri fragt ved køb over 499 kr | Gaver når du shopper | dag-til-dag levering

Myte om hudpleje til ung hud

Ung hud er generelt elastisk, men sårbar over for UV-stråler, forurening, makeup og dehydrering, som kan forværre udbrud, fedtet hud og ar fra acne.

UV-stråler og forurening er eksterne miljømæssige faktorer, der kan skade huden, mens dehydrering ofte forbindes med overdreven vask og behandling af udbrud. Makeup kommer til at spille en rolle, når kunder har for vane at afrense huden med renseservietter, ikke at afrense huden i dagevis, bruge tilstoppende produkter og sove med makeup på.

UV-stråler
Mange tror, at sol kan hjælpe til at fjerne acne. Dette er sandsynligvis, fordi solen midlertidigt gør huden mørkere, hvilket nedsætter den synlige kontrast mellem eksisterende udbrud og ens hudfarve. Der er også noget, der tyder på, at UV kan reducere den hastige vækst af bakterier, der forårsager udbrud. Men i virkeligheden kan udbrud blive værre. UV-stråler fra overdrevent ophold i solen kan faktisk skade hudbarrieren og føre til dehydrering af huden. UVB-stråler kan også give solskoldninger, som genererer et stort antal døde hudceller.

Hud med tendens til udbrud har en højere talgproduktion og en unormal afstødning af døde hudceller. Så hvis du har en hud der har tendens til udbrud, producerer din hud fire til fem gange flere hudceller, men færre af de naturlige afstødningsenzymer. Dertil kommer mere talg og afskallende hud fra solskoldningen, og så har du en højere sandsynlighed for ophobede propper i folliklerne. Dette skaber den ideelle grobund for bakterien Propionibacterium acne (P. acne), som medfører acne.

Solen gør også ar fra acne, der er yderst følsomme over for sollys, mørkere. Dette sker, fordi hudens melaninproducerende celler som en reaktion på inflammationen forårsaget af både acne og sollys genererer en overproduktion af melanin for at beskytte huden mod yderligere skade. Dette medfører uens hudfarve og huden kommer hurtigt til at se ældre ud.

FORDELE VED CLEARING DEFENSE SPF30

MATTERER
Clearing Defense SPF30 bekæmper overskydende talg, og har vist sig at reducere talg med mere end 70 % in-vitro. I et klinisk forsøg har vores produkt vist sig at reducere talg på huden med 1/3 efter 4 uger. Clearing Defense SPF30 indeholder naturlig tapioka, som gør produktet meget talgabsorberende og dermed reducerer det fedtede udseende.

FUGTER
Dehydreres huden stimuleres talgproduktionen, som bidrager til et fedtet/skinnende udseende og udbrud. Clearing Defense SPF30 indeholder en form for fugtmagnet-teknologi, der hjælper med fugte huden at holde dehydrering på afstand.

BESKYTTER
Clearing Defense SPF30 hjælper til at beskytte hud med tendens til udbrud på fire vigtige måder. For det første hjælper bredspektret SPF til at beskytte mod skadelige UVA- og UVB-stråler. For det andet blokerer produktet 80% af de forurenende stoffer. For det tredje hjælper en blanding af antioxidanter (pilebarkekstrakt, ekstrakt fra grøn te og C-vitamin) til at neutralisere skadelige frie radikaler. For det fjerde fungerer produktet som et usynligt, let og fysisk skjold. Produktet er udviklet således, at når det påføres på huden, er det vandgennemtrængeligt, men ikke olie-gennemtrængeligt. Det betyder, at det kan forhindre oliebaseret makeup i at trænge gennem produktet og tilstoppe porerne.