Fri fragt ved køb over 499 kr | Gaver når du shopper | dag-til-dag levering

Sådan holder du din hud sund under flyveturen

Nul luftfugtighed, genbrugsluft, kemikalier i massevis og vekslende temperaturer. Du er lænket til en stol med knæene næsten ud for ørerne. Lyder det som velkendte flyvende "fornøjelser"?

Men ikke nok med det - har du så tænkt på, hvad en flyrejse kan gøre ved din hud? Det unaturlige, trykbærende miljø i et fly suger fugten ud af din hud og efterlader dig dehydreret med sprukne læber og hænder, der er super tørre. Derudover betyder den begrænsende plads, at du ikke kan bevæge dig sælig meget med det resultat, at du får væskeophobninger ved anklerne, stive led samt hævede øjne og hænder.

Hudpleje i luften kan gøre din rejse langt mere fornøjelig og din hud meget sundere. Hvad bør du som Dermalogica-jetsetter altid have i din håndbagage? Dine hudpleje favoritter i praktiske rejsestørrelser! 

UltraCalming Cleanser: Du har ikke engang behov for små toiletter og rindende vand. Med UltraCalming Cleanser kan du blot blive siddende i dit sæde, for du behøver kun en serviet for at fjerne produktet (+ lidt albuerum).

Dermalogica Toner: Vælg din favorit Dermalogica Toner i ministørrelse og læg den i din taske eller håndbagage. Spray huden for at få en lille "i luften oase", der fugter og opfrisker (pas på ikke at sprøjte sidemanden).

Skin Hydrating Booster: Dette 30 m.l produkt indeholder hyaluronsyre, der hjælper med at udglatte fine linjer og fjerne tørre pletter på huden. Brug den omkring øjnene for at friske op inden landing.

Dermalogica fugtcreme: Din anbefalede fugtcreme holder huden fugtet og behagelig, men Barrier Repair vil for alvor hjælpe med at beskytte mod flymiljøets barske realiteter.

Solbeskyttelse: Husk at pakke flere solprodukter i kufferten inklusiv en til ansigtet. Protection 50 Sport SPF50 er til både ansigtet og kroppen, når du er på stranden, shoppetur, vandretur etc. (vær opmærksom på, at Protection 50 Sport SPF50 grundet sin størrelse ikke er tilladt i håndbagagen). Medbring derudover den ansigtscreme med SPF, der passer til netop din hudtilstand.

Husk at lidt vand rækker langt - og køb vand ombord på flyet og gem alkoholen til du er ankommet til din destination.