Fri fragt ved køb over 499 kr | Gaver når du shopper | dag-til-dag levering

Sluk sommertørsten

Hvad har vi til alle til fælles om sommeren? En tørstig og fugthungrende hud takket være lynkure, air conditioning, rejser og lidt for mange drinks.

Hvis du har hørt, at huden ikke er lige så tør om sommeren, som den er om vinteren, har du hørt rigtigt. Men hvorfor føles huden så stram? Svar: Din hud er sandsynligvis dehydreret. 

Tør hud er hud, der mangler olie eller fedtstof, mens dehydreret hud er karakteriseret ved mangel på fugt i de yderste lag af huden. Selv fedtet hud kan opleve dehydrering,da dehydrering er mangel på vand i huden - ikke olie. Det vil faktisk sige, at dine talgkirtler stadig kan være normale eller endda overaktive, selvom du har dehydreret hud. Nu kender du forskellen, så er det tid til at kurere din tørstige hud.

Du tænker måske, at din hud har behov for en rigere creme; Men en rigere creme kan fremkalde flere urenheder, når det er varmt, og du sveder mere. Brug i stedet et let og hurtigabsorberende fugtprodukt under din nuværende fugtcreme eller solcreme - vi anbefaler Skin Hydrating Booster.

Spray huden flere gange om dagen med Multi-Active Toner om morgenen før du bruger fugtcreme, om eftermiddagen ved skrivebordet, i bilen, derhjemme - den fugter huden og absorberes hurtigt uden at efterlade en fedtet hudoverflade.

Tre gange om ugen kan du berolige, lindre samt mindske dehydreringen af din hud med Skin Hydrating Masque. På varme dage kan du øge dens kølende virkning ved at lægge masken i køleskabet 5 minutter før, du påfører den.

Selvom du (naturligvis!) altid bruger solcreme, kan du blive fanget af dagens stråler. Skaden er sket, men du kan speede helingen op. Sæt din lid til Calm Water Gel eller Ultra Calming Mist for at dulme rødme og inflammation og køle huden. Ultra Calming Mist er også et sommer must-have til benene efter hårfjerning med voks!

Giv huden et boost ved at behandle den indefra og ud. Drik mindst 1½ - 2 liter rent vand hver dag.

Hvis du er fan af kaffe, the eller sodavand, kan du hjælpe din hud ved at ”fortynde” med 3 ekstra glas vand. 

Glem ikke de vidunderlige, vandholdige frugter og grønsager som vandmelon, æbler, vindruer, broccoli og blåbær for at booste fugt i huden.