Fri fragt ved køb over 499 kr | Gaver når du shopper | dag-til-dag levering

Kontrol af fedtet udseende

Det har du brug for til at holde fedtet hud på afstand.

Den rigtige hudplejerutine kan forhindre et fedtet udseende. Se efter oliefrie produkter og præbiotiske ingredienser. Regelmæssige masker og eksfoliering kan holde den fedtede hud på afstand.

Hvis du har fedtet hud, kender du sikkert dette dilemma: Du starter dagen med pinlig ren hud, men om eftermiddagen kæmper du med fedtet hud. Den gode nyhed? Nogle få justeringer af din hudplejerutine kan holde den fedtede hud på afstand hele dagen!

Active Moist og Active Clay Cleanser indeholder præbiotiske ingredienser, der hjælper til at afbalancere hudens mikrobiom og kontrollere talgproduktionen.

active moist

Fedtet hud er ofte dehydreret! Brug en oliefri fugtcreme, der fugter uden at give et fedtet, såsom Active Moist.

active clay cleanser

Brug et lerbaseret renseprodukt morgen og aften, der absorberer overskydende talg - her er Active Clay Cleanser.

sebum clearing masque

Brug en lermaske 1-2 gange om ugen for at dybderense porerne. Sebum Clearing Masque indeholder rensende kaolin- og bentonit ler og salicylsyre, der stimulerer den naturlige eksfoliering. 

daily superfoliant

Daglig eksfoliering forhindrer tilstoppede porer og hjælper huden til at absorbere ingredienser, der kontrollerer talgen.

Kosttilskud kan hjælpe med at reducere hudens talgproduktion indefra

De fleste, der oplever at huden fedter og skinner i løbet af dagen og måske også oplever at forøgelse i udbrud fordi huden ikke selv kan afstøde de døde hudceller og derved forårsager tilstopninger i hudens overflade, vil gerne hurtigst muligt over på den anden side af problemet. Vi anbefaler derfor at du ud over de dybderensende og oliefri hudplejeprodukter anvender daglige kosttilskud til at kontrollere talgproduktionen indefra.

Vi står inde for de avancerede, prisvindende og gennemtestede kosttilskud fra Advanced Nutrition Programme - der udvikler kosttilskud netop til huden. Blandt andet har bestseller Skin Clear Biome vist sig at være utroligt effektive til at understøtte genopbygningen af en stresset og problematisk hud, således at du hutigere kan blive fri for både udbrud og et fedtet udseende. Du finder det banebrydende kosttilskud + en række andre eminente kosttilskud til netop problematisk, stresset hud her.

Relaterede artikler