Fri fragt ved køb over 499 kr | Gaver når du shopper | 1-2 dages levering

C-vitamin reducerer pigmentpletter

Top 3 fordele ved brug af C-vitamin på huden.

C-vitamin ensarter hudtonen, opstrammer og forsvarer - og hjælper din hud med at slå tilbage

Du ved sikkert allerede, at C-vitamin er vigtigt for dit helbred og dit velbefindende. Men vidste du det også et lille kraftværk i din hudpleje? Aktivt C-vitamin er en af de mest potente antioxidanter til rådighed - og det lever op til hypen! Det effektive C-vitamin bekæmper de primære årsager til for tidlig ældet hud og give dig en lysere, mere fast og strålende hud.

Her er en oversigt over, hvad en daglig dosis af C-vitamin kan gøre for din hud!

C-vitamin reducerer pigmentpletter

Over tid skaber indre (naturlige) og ydre (miljømæssige) faktorer strukturelle forandringer i huden, hvilket fører til ujævn pigmentering. UV-forårsagede "alderspletter" og postinflammatorisk hyperpigmentering kan ikke hamle op med C-vitamin: det stopper de biokemiske reaktioner, der forårsager ujævn pigmentering og reducerer effektivt de brune pletter for en mere jævn hudtone.

C-vitamin opstrammer og mindsker fine linjer og rynker

En anden fordel ved C-vitamin er, at det fornyer og forbedrer hudens struktur. Det øger produktionen af stoffer, der gør at huden ser opstrammet ud og hjælper med til at reducere fine linjer og rynker.

C-vitamin forebygger og korrigerer skader forårsaget af frie radikaler

Det er her, hvor C-vitaminets antioxidant-egenskaber virkelig kommer i spil. C-vitamin hjælper modvirke virkningerne af oxidativ stress og frie radikaler ved at neutralisere skadelige molekyler. Men – og det her er den virkeligt spændende del - den seneste forskning viser også, at C-vitamin faktisk forbedrer din huds naturlige forsvarssystem og hjælper det med at beskytte sig mod oxidativ stress.

C-vitamin forbedrer faktisk din huds naturlige forsvarssystem.

Der er kun én ting at have i mente. For at aktivt C-vitamin faktisk hjælper med at lysne, øge fastheden og forsvare huden, skal den trænge ind i huden - og mange formler indeholder ustabile ingredienser, der mister effekten, før de påføres huden. For at sikre dig, at du får mest ud af dit C-vitamin, skal du vælge et med stabile ingredienser, der trænger ind i huden og "leverer varen". (Vores valg? Ultra-stabilt, biotilgængeligt Biolumin-C serum og Biolumin-C Eye Serum )

Relaterede artikler