Fri fragt ved køb over 499 kr | Gaver når du shopper | 1-2 dages levering

C-vitamin reducerer pigmentpletter

Top 3 fordele ved brug af C-vitamin på huden.

C-vitamin ensarter hudtonen, opstrammer og forsvarer - og hjælper din hud med at slå tilbage

Du ved sikkert sikkert allerede, at C-vitamin er vigtigt for dit helbred og dit velbefindende. Men vidste du det også et lille kraftværk i din hudpleje? Aktivt C-vitamin er en af de mest potente antioxidanter til rådighed - og det lever op til hypen! Det effektive C-vitamin bekæmper de primære årsager til for tidlig ældet hud og give dig en lysere, mere fast og strålende hud.

Her er en oversigt over, hvad en daglig dosis af C-vitamin kan gøre for din hud!

C-vitamin eksfolierer og reducerer pigmentpletter

Over tid skaber indre (naturlige) og ydre (miljømæssige) faktorer strukturelle forandringer i huden, hvilket fører til ujævn pigmentering. UV-forårsagede "alderspletter" og postinflammatorisk hyperpigmentering kan ikke hamle op med C-vitamin: det stopper de biokemiske reaktioner, der forårsager ujævn pigmentering og reducerer effektivt de brune pletter for en mere jævn hudtone.

C-vitamin opstrammer og mindsker fine linjer og rynker

En anden fordel ved C-vitamin er, at det eksfolierer og booster hudens cellefornyelse. Det øger produktionen af stoffer, der holder huden fast og hjælper med til at reducere fine linjer og rynker.

C-vitamin forebygger og korrigerer skader forårsaget af frie radikaler

Det er her, hvor C-vitaminets antioxidant-egenskaber virkelig kommer i spil. C-vitamin hjælper modvirke virkningerne af oxidativ stress og frie radikaler ved at neutralisere skadelige molekyler. Men – og det her er den virkeligt spændende del - den seneste forskning viser også, at C-vitamin faktisk forbedrer din huds naturlige forsvarssystem og hjælper det med at beskytte sig mod oxidativ stress.

C-vitamin forbedrer faktisk din huds naturlige forsvarssystem.

Der er kun én ting at have i mente. For at aktivt C-vitamin faktisk hjælper med at lysne, øge fastheden og forsvare huden, skal den trænge ind i huden - og mange formler indeholder ustabile ingredienser, der mister effekten, før de påføres huden. For at sikre dig, at du får mest ud af dit C-vitamin, skal du vælge et med stabile ingredienser, der trænger ind i huden og "leverer varen". (Vores valg? Ultra-stabilt, biotilgængeligt Biolumin-C serum og Biolumin-C Eye Serum )

Relaterede artikler