Fri fragt ved køb over 499 kr | Gaver når du shopper | dag-til-dag levering

Dynamic Skin Retinol Serum

1 nem løsning til at nemt at reducere 4 forskellige ældningstegn inden for 2 uger.

NYHED
DYNAMIC SKIN RETINOL SERUM

Hurtigtvirkende 3,5% retinoid kompleks med en avanceret retinoidblanding og booster-teknologi, der hjælper med at transformere hudens udseende uden at gå på kompromis med hudens sundhed.

Afhjælper fire forskellige ældningstegn:
• reducerer forekomsten af rynker
• forbedrer hudens spændstighed
• minimerer forekomsten af porer
• udjævner hudtonen

Retinol – er den bedste ingrediens til at bekæmpe ældningstegn som fine linjer og rynker, ujævn hudtone og struktur samt forstørrede porer. Men retinol kan være skræmmende. Nogle sera giver ikke synlige resultater, mens andre ofte er for skrappe og medfører følsomhed eller tør, afskallet hud.

Dermalogicas retinol har fokus på hudens sundhed og forvandler hudens udseende, giver virkelige resultater på den lette måde uden at skade barrieren. Dynamic Skin Retinol Serum indeholder et hurtigtvirkende 3,5 % retinoidkompleks, som behandler de fire ældningstegn.

Ingredienserne, der gør dette serum unikt

Ingredienserne, der gør dette serum unikt

Nogle mennesker tror, at retinolsera handler om procenter, og selv om det til dels er sandt, handler det også om den rigtige kombination og typer af retinoider. Derfor har vi lavet et produkt med flere typer af retinoider. Hurtigtvirkende granaktiv retinoid®, retinol, indkapslet retinol, der frigives over tid, og en retinol-booster der behandler alle ældningstegn. Fugtende squalan hjælper sammen med blødgørende beta-glukan med at genopbygge og give huden et sundere udseende.

Klinisk test

Det er klinisk bevist at Dynamic Skin Retinol Serum virker hurtigere end førende konkurrenter. Dette serum leverer maksimale retinol-fordele samtidig med at den bevarer en sund hudbarriere.

*Kliniske resultater med 30 frivillige med fokus på reduktion af forekomsten af rynker, porer, mørke pletter og uens hudtekstur i en 2 ugers test.

Relaterede artikler