Fri fragt ved køb over 499 kr | Gaver når du shopper | dag-til-dag levering

En mester i multitasking

Prisma Protect: En multitasking fugtcreme, der arbejder med hudens defensive dagtilstand ved at give en bredspektret beskyttelse med SPF30

Transport til jobbet, spadséreture med hunden – selv når du vandrer i naturen. Midt i UV-eksponeringen og forureningen kan hudskader føles som en naturlig del af dagligdagen.

Vi accepterer ofte at vi i en hektisk hverdag står uden passende beskyttelse af huden. De fleste produkter giver faktisk kun SPF-beskyttelse og efterlader huden ubeskyttet over for det moderne livs fulde spektrum – der ikke kun omfatter UV-stråler, men også forurening, dehydrering og skader forårsaget af frie radikaler.

Du er måske ikke klar over at luftforurening ligesom UV-stråler er en næsten usynlig trussel. Dens effekt på huden er dog yderst synlig – lige fra skader forårsaget af frie radikaler og hyperpigmentering til øget følsomhed. Derfor har vi lanceret Prisma Protect SPF30, som er en multitasking-fugtcreme, der arbejder med hudens defensive dagtilstand ved at give en bredspektret beskyttelse med SPF30, øge hudens naturlige glød, give langvarig fugt og blokere 85 % af de forurenende og hudældende stoffer.

RESULTATERNE ER TIKKET IND
Efter en prøveperiode på 8 uger fortæller 100% af deltagerne at de oplever en betydelig større glød i huden - mange har oplevet det efter allerede 24 timer.

Relaterede artikler