Fri fragt ved køb over 499 kr | Gaver når du shopper | dag-til-dag levering

Fysisk solfilter til alle hudtyper

Indtil nu har det praktisk talt været umuligt at finde et fysisk solfilter, som er let at fordele på alle hudtoner og giver vigtig beskyttelse mod UV-stråler og blåt lys. Invisible Physical Defense SPF 30 kan alle tre ting!

UV-stråler, blåt lys og huden

Huden er modtagelig over for skader på grund af sollys og elektroniske apparater både indendørs og udendørs. Derfor er det vigtigt, at du bruger solfilter hver dag.

Sådan virker UV-strålerne og det blå lys på huden
UV-stråler er usynlige for det blotte øje, men de medfører store hudskader. Ca. 95 % af de UV-stråler, der når jorden, er UVA-stråler, der medfører tidlig ældning af huden, mens de resterende 5 % er UVB-stråler, der er hovedansvarlige for solskoldning. Sollys indeholder ligeledes blåt lys i form af synligt lys. Blåt lys findes også i smartphones og andre elektroniske apparater. Undersøgelser viser, at blåt lys er kraftigt nok til at trænge gennem huden, generere frie radikaler og nedbryde collagen. For meget blåt lys kan også forværre hyperpigmentering, særligt på mørkere hudtoner, samt udløse inflammation.

Fysisk solfilter vs. kemisk solfilter
Der er to hovedtyper af solfiltre: fysisk og kemisk. De har begge hver deres unikke egenskaber og fordele. Hvis du kender forskellen, kan det hjælpe dig og dine kunder til at bestemme, hvilket solfilter der er bedst egnet til deres hud.

Hvad er forskellen?
FYSISK SPF:

  • indeholder mineralsk solfilter
  • ligger på huden og reflekterer UV-strålerne og blåt lys
  • ideel til alle hudtyper, inklusiv sensibel og sart hud


KEMISK SPF:

  • indeholder kemisk solfilter
  • absorberer og forvandler UV-stråler til varme
  • ideel til de fleste hudtyper og en aktiv livsstil


Den nye Invisible Physical Defense SPF 30 bruger zinkoxid til at beskytte mod solens UV-stråler. Zinkoxid er en af de mest effektive solfiltre, der giver en bred beskyttelse mod UVA- og UVB-stråler. Den er fuldstændigt fotostabil, hvilket betyder, at den ikke reagerer eller mister effekten, mens den reflekterer UV-lyset. Zinkoxid kan også beskytte mod blåt lys, hvilket gør dette solfilter til det ideelle valg for dig, der bekymrer dig om, hvilke skader det blå lys forårsager på din hud.

Relaterede artikler