Fri fragt ved køb over 499 kr | Gaver når du shopper | dag-til-dag levering

Pro-Collagen Banking Serum

En verdenspremiere, der opstrammer huden og hjælper med at bevare kollagen 94% mere effektivt, så den bliver mere fyldig og spændstig.
Invester i sund aldring

Invester i sund aldring

Vi forstår alle vigtigheden af at pleje og beskytte huden for at undgå for tidlig aldring. Vi ved også, at nøglen til at bevare en sund, fyldig hud er ved at beskytte dens naturlige kollagen.

Når alt kommer til alt, producerer vores kroppe mindre kollagen hvert år – og faktorer som forurening, overdreven UV-eksponering og stress kan fremskynde kollagen-nedbrydningen, hvilket fører til synlige tegn på ældning såsom slap hud, hyperpigmentering, ru tekstur og fine linjer.

Løsningen: Pro-Collagen Banking Serum. Denne kraftfulde formel hjælper med at fremme, beskytte og bevare hudens kollagen i dag, så du har mere i morgen. Den understøtter en mere modstandsdygtig, synligt fyldigere og mere klar hud, mens den reducerer forekomsten af fine linjer og rynker. 

sådan påvirker tab af kollagen din hud

Dannelsen af linjer og rynker er tæt forbundet med fald i kollagenproduktionen, når vi bliver ældre. Kollagen giver huden styrke og elasticitet - så efterhånden som kollagenproduktionen falder, bliver huden mindre i stand til at modstå stræk og begynder at miste sin spændstighed.

Derudover mindskes hudens tykkelse, såvel som dens evne til at bevare fugt – så huden er mere tør, tyndere og mindre i stand til at hoppe tilbage efter kompression eller strækning. Rynkerne opstår hurtigst i områder, der udsættes for hyppige bevægelser som i ansigtet, på halsen og hænderne.

Kollagen-nedbrydning skader også hudens struktur af kollagen- og elastinfibre; dette påvirker hudens evne til at forblive stram. Faktorer som langvarig UV-eksponering, stress og forurening kan yderligere fremskynde denne proces. Over tid får dette huden til at blive slap og hænge, hvilket resulterer i en mindre defineret ansigtskontur og et mere træt udseende.

 

ingredienser der gavner din 'kollagenbank'

ingredienser der gavner din 'kollagenbank'

Pro-Collagen Banking Serum er fyldt med aminosyrer - kollagenets byggesten. Den tilfører nøgleingredienser, hvor din hud har brug for dem, og går længere end til at give fylde for at bevare det kollagen, din hud har nu. Resultatet er en mere spændstig, synligt fyldigere og mere strålende hud samt en reduktion i forekomsten af fine linjer og rynker i fremtiden.

 • Pro-Collagen preservation complex beskytter huden mod kollagen-nedbrydende frie radikaler.
  • Kollagenaminosyrer løfter og reducerer forekomsten af rynker.
  • Karnosine dipeptid forbedrer hudens modstandsdygtighed for en udglattende effekt og leverer virkningsfuld antioxidant beskyttelse.
    
 • Blå vild indigo reducerer forekomsten af rødme og forbedrer hudens udstråling.
   
 • Arginine PCA lysner og opstrammer huden synligt.
   
 • Lyserød nellikeblomst ekstrakt forbedrer hudens smidighed og modstandsdygtighed.
   
 • Jojoba ester fugter og beroliger.
   
 • Polyglutaminsyre fugter og giver fylde i huden.
   
 • Trehalose fugter og leverer antioxidantfordele.

ny pro-collagen banking serum er 94% mere effektiv til at bevare hudens kollagen*

- kliniske resultater med pro-collagen banking serum
*Resultater efter 2 påføringer dagligt i 7 dage. Opnået under uafhængig klinisk test af 65 personer.
***Forbrugeropfattelsesundersøgelse af 63 deltagere i alderen 25-60 år, efter 2 måneders brug, 2x/dag. Inkluderet som en del af en 12-ugers uafhængig klinisk test.

Relaterede artikler